Bils Klintons izskaidrojis romānu ar Moniku Levinski

© Sputnik / Григорий Василенко / Pāriet pie mediju bankasЭкс-президент США Билл Клинтон
Экс-президент США Билл Клинтон - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bijušais ASV prezidents atzina, ka ar romāna palīdzību centies ilgus gadus "pārvarēt savas problēmas".

RĪGA, 7. marts - Sputnik. ASV bijušais prezidents Bils Klintons sniedzis komentārus par savām attiecībām ar 22 gadus veco praktikanti Moniku Levinski savas prezidentūras laikā 1995.gadā. Savas domas viņš paudis dokumentālajā filmā, kas veltīta viņa sievai Hilarijai, vēsta RIA Novosti.

Bils Klintons nosauca notikušo par "nepiedodamu" kļūdu. Pēc viņa vārdiem, romāns ar meiteni, kas tolaik bija 22 gadus veca, viņa acīs bija iespēja "atbrīvoties no slodzes", ko radīja prezidenta darbs.

ASV eksprezidents Bils Klintons. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Klintona fonds atzinis, ka saņēmis miljonu dolāru no Kataras valdības

Bijušais Savienoto Valstu vadītājs atzina, ka ar šo attiecību palīdzību centies ilgus gadus "pārvarēt savas problēmas".  

Pati Hilarija Klintone atzina, ka vīra nodevība viņai bijusi sāpīgs trieciens. "Es nespēju tam noticēt. Man bija ļoti sāpīgi, es vienkārši nevarēju noticēt," viņa pastāstīja.

Agrākā pirmā lēdija piebilda, ka pārdomājusi šķiršanās iespējas, taču meita Čelsija palīdzējusi pārim saglabāt attiecības.

Bils Klintons ir 42. ASV prezidents no Demokrātiskās partijas. Skandāls ap viņa attiecībām ar Moniku Levinski izcēlās 1998.gadā, kad ziņas par prezidenta sakariem ar darbinieci nokļuva presē. Rezultātā tika iniciēta impīčmenta procedūra, taču to vēlāk noraidīja.

Ziņu lente
0