"Pirmā Baltijas kanāla" retranslatora ofisu apmeklējuši VDD darbinieki

© Sputnik / Sergey MelkonovЛатвийская полиция готовится к параду
Латвийская полиция готовится к параду - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts drošības dienesta operatīvās darbības notikušas kompānijas ofisā Rīgā. VDD atteikusies sniegt komentārus par pašreizējo situāciju.

RĪGA, 5. februāris – Sputnik. Latvijas Valsts drošības dienests (VDD) otrdienas vakarā veikusi operatīvās darbības uzņēmuma "Baltijas Mediju alianse" telpās. Uzņēmums nodarbojas ar "Krievijas Pirmā kanāla" un "REN TV" programmu retranslāciju Baltijas valstīs, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Latvijas televīzijas sniegto informāciju.

Военнослужащий на пункте управления огнем во время тактических артиллерийских учений на полигоне Молькино в Краснодарском крае - Sputnik Latvija
Latvija joprojām uzskata, ka interesē Krieviju: VDD atskaitījies par draudiem

LTV rīcībā esošā informācija liecina, ka kratīšana notikusi kompānijas ofisā Ģertrūdes ielā Rīgā. VDD nesniedz komentārus par pašreizējo situāciju.

Uzņēmumu "Baltijas Mediju Alianse" veido "Pirmais Baltijas kanāls", kas retranslē "Krievijas Pirmā kanāla" programmas, reklāmas aģentūra "Pirmais Baltijas mūzikas kanāls", reklāmas un mediju aģentūra "Ren TV Baltic", televīzijas kanālu distributors "Tem LV" un izdevniecība "Print Media", kā arī avīzes "MK Latvija" un "MK Estoņija" un to interneta versijas. Kopumā "Baltijas Mediju Alianse" ietver 25 televīzijas kanālus Baltijā, turklāt uzņēmums gatavo vietējās televīzijas ziņas Latvijai un Igaunijai.

Ziņu lente
0