Meksikā Uber bloķēja 240 lietotāju profilus koronavīrusa dēļ

© REUTERS/Neil Hall/IllustrationЛоготип приложения Uber на телефоне
Логотип приложения Uber на телефоне - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kompānija ziņo, ka Meksikas Veselības ministrijas pārstāvis informēja Uber par to, ka servisu izmantoja iespējamais vīrusa pārnēsātājs, kuram bija kontakts ar diviem taksometru vadītājiem.

RĪGA, 2. februāris – Sputnik. Kompānija Uber Mehiko bloķēja divu taksometru vadītāju un 240 lietotāju profilus pēc tam, kad cilvēks ar aizdomām par inficēšanos ar koronavīrusu izmantoja servisa pakalpojumus, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz Uber Mexico paziņojumu Twitter vietnē.

Kompānija ziņo, ka Meksikas Veselības ministrijas pārstāvis informēja Uber par to, ka servisu izmantoja iespējamais vīrusa pārnēsātājs, kuram bija kontakts ar diviem taksometru vadītājiem. "Kopš šī lietotāja pirmā brauciena brīža, ar šiem vadītājiem braucienus veica 240 lietotāji," teikts paziņojumā.

"Saskaņā ar mūsu protokoliem… mēs nosūtījām šo informāciju diviem vadītājiem un 240 lietotājiem par īslaicīgu viņu profilu dezaktivāciju," vēsta Uber.

Patlaban Meksikā nav atklāts neviens apstiprināts koronavīrusa inficēšanās gadījums.

Ķīnas varasiestādes 31. decembrī informēja Pasaules Veselības organizāciju par nezināmas pneimonijas uzliesmojumu Uhaņas pilsētā, kura atrodas valsts centrālajā daļā. Speciālisti noteica slimības ierosinātāju – tas ir koronavīruss 2019-nCoV. Par jaunā koronavīrusa upuriem Ķīnā kļuvuši jau 304 cilvēki, inficēti ir aptuveni 14,4 tūkstoši. Vēl vairāk nekā 100 cilvēku ir inficējušies ārpus Ķīnas. PVO atzina šo slimības uzliesmojumu par starptautiskas nozīmes ārkārtas situāciju.

Ziņu lente
0