Ceļotāji atklāja dažus ērta pārlidojuma noslēpumus

© Sputnik / Sergey MelkonovПассажиры на регистрации в аэропорту Рига
Пассажиры на регистрации в аэропорту Рига - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kompānijas Aviasales speciālisti veica pētījumu sešu tūkstošu lietotāju vidū un noskaidroja, ka trešā daļa no tiem nedodas braucienā bez spilvena priekš kakla.

RĪGA, 2. februāris – Sputnik. Ceļotāji, kurus aptaujāja tūrisma serviss, atklāja ērta pārlidojuma noslēpumus, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz Aviasales.

Kompānijas speciālisti veica pētījumu sešu tūkstošu lietotāju vidū un noskaidroja, ka trešā daļa (32%) no tiem nedodas braucienā bez spilvena priekš kakla. Vairums ņemt līdzi piepūšamo spilvenu, lai nenoslogotu rokas bagāžu.

Vēl 23% pieredzējušu ceļotāju pērk kompresijas zeķes, savukārt katram piektajam ērtību nolūkos ir jāsēž pie iluminatora.

Pēc 14% aptaujāto domām, lidojumā ir nepieciešama maska priekš miega, kura var noderēt ne vien ilgos nakts reisos, bet arī īsos dienas lidojumos. Daži izmanto lakatus, lai aizsietu acis un pilnvērtīgi atpūstos.

Katrs desmitais (11%), lai novērstu ādas izžūšanu, ņem līdzi mitrinošus līdzekļus: roku un sejas krēmu, salvetes, lūpu balzamu un termālo ūdeni.

Ziņu lente
0