Desmit Rīgas rajonos šogad tiks veikti iekšpagalmu remontdarbi

© Sputnik / Sergey MelkonovДвор в спальном районе Риги, Зиепниекалнсе
Двор в спальном районе Риги, Зиепниекалнсе - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tuvāko dienu laikā tiks izsludināts iepirkums nepieciešamo darbu veikšanai; ir noskaidrots, kādās adresēs plānots izremontēt iekšpagalmus.

RĪGA, 1. februāris – Sputnik. Desmit Rīgas mikrorajonos – Vecmīlgrāvī, Teikā, Juglā, Purvciemā, Krasta masīvā, Āgenskalnā, Bolderājā, Ziepniekkalnā, Imantā un Daugavgrīvā – šogad plānots veikt iekšpagalmu, piebraucamo ceļu un pagalmu remontdarbus, raksta jauns.lv.

Tiek ziņots, ka pēc dažām dienām plānots izsludināt iepirkumu nepieciešamo darbu veikšanai, kura laikā pretendenti varēs iesniegt savus piedāvājumus līdz šī gada 21. februārim.

Ziemeļu izpilddirekcijas teritorijā plānots veikt koplietošanas ceļu darbus kvartālā starp Atlantijas, Mērnieku un Rīnūžu ielām, uz piebraucamā ceļa Ropažu ielā 34, kā arī uz koplietošanas ceļiem Raunas ielā 35, 35 k-2, 37, 37 k-2, 39 un 39 k-2, uz piebraucamā ceļa pie Vangažu ielas 26 un Brīvības gatves 398, uz piebraucamā ceļa pie Ezermalas ielas 2, pie Jaunciema gatves 231 un paralēlās joslas Deglava ielā, posmā pie Nīcgales ielas.

Автомобильная пробка на дороге - Sputnik Latvija
Iespējami sastrēgumi: "Latvijas Valsts ceļi" atgādina par ceļu remontdarbiem

Austrumu izpilddirekcijas teritorijā darbus plānots veikt Krasta ielas rajonā – uz piebraucamajiem ceļiem kvartālā starp Slāvu ielas pārvadu, Salaspils, Indrupes un Maskavas ielām.

Savukārt Pārdaugavā darbus plānots veikt Eduarda Smiļģa ielā 32, Kalnciema ielā 1/1, 1/2, 1/3, Lemešu ielā 15, 17, 19, Saulkalnes ielā 12, 14, 16, uz gājēju celiņa gar ēkām Kurzemes prospektā 154, M, Krūmu ielā 1, 3, Parādes ielā 28, 30, 30A, 32, Lēpju ielā 15 k-1, k-2, 17 un Valentīna Pikuļa alejā 14.

"Jau devīto gadu pēc kārtas turpināsies darbs pie iekšpagalmu sakārtošanas. Arī šogad mēs sekosim līdzi, lai darbi tiktu veikti augstā kvalitātē, un pilsēta būtu vairāk sakārtota un iedzīvotājiem ērta," sacīja Rīgas izpilddirektors Juris Radzevičs.

Plaša pilsētas iekšpagalmu remonta programma sākās 2012. gadā. Tā turpināsies tik ilgi, kamēr netiks atremontēti visi iekšpagalmi, kur pašvaldība, saskaņā ar normatīvo aktu prasībām, ir tiesīga ieguldīt savus līdzekļus.

Pēdējo gadu laikā veiktos iekšpagalmu darbus var apskatīties šeit.

Ziņu lente
0