ASV pasažieru lidmašīna nolējusi ar degvielu vairākas skolas: cieta desmitiem cilvēku

© Sputnik / Сергей Красноухов / Pāriet pie mediju bankasBoeing 777-200.
Boeing 777-200. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Boeing 777-200 bija spiesta veikt ārkārtas nosēšanos: lidmašīnai nācās izliet aviācijas degvielu, kas nokļuva vairāku Losandželosas apkaimes skolu teritorijā.

RĪGA, 15. janvāris – Sputnik. Aviokompānijas Delta Air Lines lidmašīnas Boeing 777-200 ārkārtas nosēšanās laikā Losandželosas apkaimē notika aviācijas degvielas izmešana, vēsta RIA Novosti.

Lidmašīna izlidoja uz Šanhaju no Losandželosas Starptautiskās lidostas, taču jau pēc 25 minūtēm bija spiesta atgriezties un veikt ārkārtas nosēšanos problēmu dzinējā dēļ. Pirms nosēšanās lidmašīna atbrīvojās no liekās aviācijas degvielas. Tā nonāca vairāku skolu teritorijā Losandželosas apkaimē.

Ārkārtas nosēšanās kadri uzreiz parādījās Internetā.

"Ziņās pateica, ka šī lidmašīna izšļākusi degvielu pār pamatskolām," parakstīja video lietotāja, kas paziņoja, ka iemūžinājusi unikālos kadrus tieši virs savas mājas.

Pēc Losandželosas apgabala Ugunsdzēsības departamenta inspektora Šona Fergusona sacītā, kopumā runa ir par piecām pamatskolām un vienu vidusskolu.

Apgabala Ugunsdzēsības dienestā ziņo, ka četrās skolās, uz kurām tika izlieta degviela, ir cietuši 44 bērni. Telekanāls CNN ziņo par 60 cietušajiem.

Taču, kā apgalvo Losandželosas Apvienotā skolu apgabala policijā (LAUSD), hospitalizācija nav bijusi nepieciešama nevienam no cietušajiem. Palīdzība tika sniegta uz vietas.

Ziņu lente
0