"Es samaksāju": ministra Gerharda sieva ar džipu teju saspieda diriģentam kāju

© Sputnik / Алексей Филиппов / Pāriet pie mediju bankasКолесо автомобиля
Колесо автомобиля - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zemkopības ministra Kaspara Gerharda sieva teju notrieca diriģentu Māri Kupču Vecrīgā, kurš gaidīja, kad izkraus mūzikas instrumentus priekš koncerta.

RĪGA, 9. janvāris – Sputnik. Zemkopības ministra Kaspara Gerharda sieva teju uzbrauca virsū ar savu džipu diriģenta Māra Kupča kājai, cenšoties piebraukt tuvāk Svētās Marijas Magdalēnas baznīcai Vecrīgā, raksta žurnāls Privātā Dzīve ar atsauci uz pašu mūziķi Facebook.

Paziņojumā Kupčs skaidro, ka pirms Ziemassvētku koncerta baznīcā kolēģis palūdza viņam pastāvēt blakus mašīnai, no kuras izkrāva instrumentus. Mašīna tika novietota tieši pie baznīcas durvīm.

Kamēr diriģents stāvēja pie automobiļa, pie baznīcas piebrauca pelēks džips Nissan, kuru vadīja sieviete. Nepievēršot uzmanību Kupčam, viņa centās novietot mašīnu pēc iespējas tuvāk ēkai. Taču viņa šausmīgi sadusmojās, kad Kupčs paskaidroja, ka viņiem no bagāžnieka ir jāvelk ārā instrumenti.

"Tas izraisa dusmu lēkmi, kur atskan argumenti, ka šī vieta pieder viņai, viņa ir samaksājusi, (neviena zīme vai marķējums par to neliecina). Tad man tiek vienkārši ar džipu braukts virsū, mēģinot mani iespiest starp abām mašīnām, paspēju izraut kāju," skaidro Kupčs.

Diriģents centās noskaidrot, kas ir šī sieviete un uz kāda pamata viņa apgalvo, ka šī vieta pieder viņai.

"Izdzirdot, ka viņas uzvārds ir Gerharde man ataust atmiņā kāds līdzīgs gadījums un viss ir pilnīgi skaidrs... izskatās, ka šai ģimenei tas ir pilnīgi parasts uzvedības modelis, kas devis viņiem šo visatļautības sajūtu, ka visi mēs esam parasti kalpi priekš viņiem," uzrakstīja Kupčs, ar to domājot gadījumu ar pašu ministru Gerhardu, kurš 2015. gadā pie šīs pašas baznīcas uzbrauca virsū vecāka gadagājuma sievietei, kura piedalījās reliģiskā procesijā. Viņa guva vieglas traumas. Pēcāk Gerhards, kurš tolaik bija vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs, atvainojās par incidentu.

Žurnāls Privātā Dzīve sazinājās ar Gerhardu un palūdza viņam komentēt incidentu ar viņa sievu, taču viņš paziņoja, ka sieva viņam neko nav stāstījusi par strīdu ar diriģentu.

Ziņu lente
0