"Atstāj vai maksā": airBaltic pasažieri pazemoja "Rīgas Balzama" dēļ

© SputnikРижский бальзам
Рижский бальзам - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kārtējā nepatīkamā situācija ar lidsabiedrības airBaltic pasažieri kļuva par asas apspriešanas iemeslu sociālajos tīklos: šoreiz pasažierei nācās piedzīvot pazemojumu divu "Rīgas Balzama" pudeļu dēļ, kas tika nopirktas Duty free veikalā.

RĪGA, 8. janvāris – Sputnik. Latvijas nacionālā lidsabiedrība airBaltic kārtējo reizi pakļauta asai kritikai par pedantisku pasažieru bagāžas svēršanu pirms iekāpšanas lidmašīnā, ieskaitot somu un čemodānu svarā arī pirkumus no veikaliem, kuri atrodas Duty free zonā.

"Kārtējo reizi... @airBaltic vakar raudošai sievietei, kas lidoja uz Sanktpēterburgu, atņēma 2 pudeles Rīgas Balzama, pirkta Duty Free. "Es nopirku 2 pudeles Jūsu balzama, vai tiešām gribat man to atņemt?" Vai tiešām tas slavina mūsu valsts tēlu?" uzrakstīja Twitter vietnē Selma.

​Sociālo tīklu lietotāju viedokļi šoreiz dalās – ja vieni metās kaunināt lidsabiedrību airBaltic par nedraudzīgu attieksmi un rupjību attiecībā pret saviem pasažieriem, tad citi komentētāji atzīmēja, ka atsevišķiem pasažieriem derētu palasīt pārvadāšanas noteikumus.

"Jā, šis ir kaut kāds cheap shit no @airBaltic. Svērt bagāžas, ierobežot somas utt. ir ok, bet tā ņemšanās ar duty free ir absolūti idiotiska. Vienmēr cenšos aizstāvēt BT, bet šoreiz gan ir auzas," piekrita tvīta autorei Viesturs Liepkalns.

​"Vakardien mūsu draudzenei lidojumā uz Parīzi @airBaltic lika samaksāt 60 eur par Duty Free nopirktajiem @valmiermuiza, kas ir viņas mīļākais alus," min vēl kādu piemēru lidsabiedrības "draudzīgajam" servisam Ronalds.

​"Pirms 30-20-10 gadiem noteikumi vēl nebija tik drakoniski, duty-free neviens nesvēra. Gribētos saprast, kas tam par iemeslu. Vai bīstami daudz ļaužu ar lieko svaru, bet šo iemeslu daudz striktākiem noteikumiem neiespējami publiski nokomunicēt?" pauž izbrīnu lietotāja ar segvārdu liana_langa. 

​"@airBaltic Jūs esat idioti. Oficiāli," lakonisku spriedumu paziņoja kāds The Colors Of Latvia.

​"Idioti ir cilvēki, kuri neievēro noteikumus un pēc tam lamājas internetā. Un tie, kuri tādus aizstāv," pārliecināts Karspars Kārkliņš.

​​"Nu bet mīļie cilvēki, nevajag pārkāpt noteikumus un neviens jums neliks piemaksāt. Jau sen laiks izaugt no filozofijas, ka bišķi jau var, ES tikai vienreiz.... Duty free var nopirkt ari kasti balzama un ko tad? Gan jau ari kāda no tiem veikaliem hanteles tirgo," raksta lietotājs Fau2.

​Taču tvīta autore tomēr ir pārliecināta, ka kompānija airBaltic veido valsts tēlu un tādēļ nedrīkst atļauties rupjības un nežēlīgas pārbaudes.

"Atņemot cilvēkam balzamu vai liekot par to samaksāt 50€, par pārdzīvoto pazemojumu, viņš nekad vairs nelidos ar airBaltic. Vai to mēs vēlamies?" vaicā Selma.

​"Es ne tikai nelidoju ar @airBaltic, bet to iesaku nedarīt arī citiem. Turklāt regulāri ziņoju par šīs aviokompānijas rupjo servisu, lai starptautiskās organizācijas to iekļauj "melnajā sarakstā"," piekrīt tvīta autorei jurist un kulinārijas žurnāliste Linda Mazure, pievienojot savam tvītam tēmturi #badcustomerservice.

Ziņu lente
0