"Pēc nedēļas viņas sāka rāpties ārā": rīdziniece nopirkusi dīvānu ar "nelūgtiem viesiem"

© Sputnik / Виталий Тимкив / Pāriet pie mediju bankasДиван
Диван - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Rīdziniece Gaļina ir pārliecināta, ka līdz ar jauno dīvānu viņas mājās parādījušās blaktis. Vai viņai ir iespējas pierādīt savu taisnību.

RĪGA, 27. decembris — Sputnik. Purvciema iedzīvotāja Gaļina nolēma atvadīties no vecā dīvāna un nopirkt jaunu. Tomēr līdz ar kāroto pirkumu dzīvoklī ieradās arī nevēlami viesi. Par nepatīkamo situāciju rīdziniece pastāstīja telekanāla TV3 programmā "Bez Tabu". 

"Pēc tam es aizbraucu uz sanatoriju, dēls palika. Viņš pamodās…. Tur tikai pēc nedēļas viņas sāka rāpties ārā, aktivizējās," stāstīja Gaļina.

Par blaktīm liecina ne tikai melnie punktiņi uz dīvāna konstrukcijas.

"Redziet, asinis visur, un te, un te… Oi! Un te asinis. Tā viņas neskrien, mēs taču nelaižam, lai viņas te bariem skraidītu," sašutusi rādīja Gaļina.

Sieviete ir pārliecināta, ka blakšu epicentrs atrodas jaunajā dīvānā, tāpēc uzskata, ka iegādājusies bojātu preci.

"Viņas sausas kā sēkliņas. Tās vispār līdzinās ābolu sēkliņām. Pēc tam tās piesūcas. Vispirms tās ir maziņas, tad piesūcas ar asinīm, un tad tur paliek sarkana svītra, ja tās… (nospiež – red.)," turpināja rīdziniece.

Gaļina dīvānu nopirka kādā galvaspilsētas mēbeļu namā un samaksāja aptuveni 530 eiro. Neilgi pēc nepatīkamā atklājuma, Gaļina lūdza veikala pārstāvjus un dīvāna ražotāju ierasties un apskatīt bojāto preci, tādu vēlmi viņi nepauda.

Žurnālistu klātbūtnē Gaļina vēlreiz sazinājās ar dīvāna ražotāju no Jelgavas. Viņš centās pārliecināt sievieti, ka viņa pati nav varējusi tikties ar uzņēmuma pārstāvjiem noteiktajā laikā. Gaļina ir pārliecināta: viņai melo, un tam visam nav jēgas.

В кабинете стоматолога - Sputnik Latvija
Rīdziniece samaksāja 175 eiro par zoba izraušanu: ierēdņi neredz problēmas

Savukārt pārdevēja salonā paziņoja, ka dīvānu veikalā ir daudz, un, ja būtu vienā būtu blaktis, tā pati problēma būtu ar visiem, tātad rīdziniece pati esot vainīga pie tā, ka viņas dzīvoklī ir blaktis.

Veikala pārstāves norādīja, ka blaktis, domājams, ieradušās no kāda kaimiņu dzīvokļa.

Profesionāls kaitēkļu apkarotājs Gunārs Zālītis pieļāva, ka kukaiņi varēja iekļūt dīvānā, ja veikalā uz tā apgūlies kāds klients un atstājis blaktis.

Eksperts pauda cerību, ka Gaļinai izdosies atbrīvoties no kaitniekiem.

Gaļina apsvēra iespēju vērsties Patērētāju tiesību aizsardzības centrā, taču tā pārstāve atzīmēja, ka šādā situācijā esot visai sarežģīti pierādīt mēbeļu ražotāja vai izplatītāja.

Ziņu lente
0