Tramps komentēja savu parādīšanos Ziemassvētku filmā

© REUTERS / Jonathan ErnstДональд Трамп
Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
ASV prezidents Donalds Tramps uzņēmās nelielās epizodēs 13 filmās, lielākoties atveidojot sevi pašu, taču visslavenākā viņa parādīšanās uz ekrāniem notika tieši filmā "Viens pats mājās 2".

RĪGA, 25. decembris – Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps pateica, ka viņam bija gods piedalīties filmā "Viens pats mājās 2", vēsta telekanāls C-Span.

1992. gada filmā Tramps atveido pats sevi. Nelielā epizodē viņš palīdz galvenajam varonim – pazudušajam zēnam Kevinam, parādot viņam ceļu uz viesnīcas vestibilu. Visa epizode ilgst aptuveni 10 sekundes.

"Daudzi katru gadu runā par to, sevišķi Ziemassvētku dienās. Visi saka, sevišķi jaunāki bērni: "Es tikko redzēju tevi filmā." Viņi neredz mani televizorā tā, kā viņi pamana mani kino. Tā ir laba filma, un es, maigi sakot, tajā esmu jaunāks. Un man bija gods to izdarīt," pateica viņš trešdien, sarunājoties video zvanā ar militārpersonām no savas rezidences Floridā.

Tramps ir nofilmējies nelielās epizodēs 13 filmās, lielākoties atveidojot sevi pašu, taču visslavenākā viņa parādīšanās uz ekrāniem notika tieši filmā "Viens pats mājās 2".

"Viens pats mājās 2: Apmaldījies Ņujorkā" kļuva par otro 1992. gada kases grāvēju un joprojām daudzās pasaules valstīs katru gadu tiek rādīts centrālajos kanālos Ziemassvētku un Jaungad brīvlaikā.

Britu avīze The Independent šogad iekļāvusi filmu "Viens pats mājās 2" labāko Ziemassvētku filmu sarakstā, taču brīdināja, ka, ja jums ir dārgs Ziemassvētku noskaņojums, tad epizodi ar Trampu labāk būtu patīt uz priekšu.

Ziņu lente
0