"Pelēcīga un nesakopta": igauņus sadusmoja Rīgas ziemas reklāma sociālajos tīklos

© Sputnik / Sergey MelkonovРождественская елка на Домской площади в Риге
Рождественская елка на Домской площади в Риге - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Reklāma, kuras mērķis ir piesaistīt lielāku tūristu skaitu Latvijas galvaspilsētā, neradīja atsaucību kaimiņiem Igaunijā.

RĪGA, 25. decembris – Sputnik. Sociālajā tīklā Facebook pirms Ziemassvētkiem un Jaunā gada svinībām Rīgas Tūrisma attīstības birojs LIVE RĪGA laida klajā Latvijas galvaspilsētas reklāmu, kā labāko tūrisma galamērķi Ziemassvētku un Jaunā gada svinībām. Reklāmas autori aicina tūristus atbraukt un izjust ziemotās Rīgas mājīgumu. Taču Facebook Igaunijas segments, kurā arī tika atspoguļots videoieraksts, bija neapmierināts ar šādu reklāmu, raksta postimees.ee.

"Ziema – tas ir karsta dzēriena malkošanas kafejnīcā, klusas pastaigas pa sniegu un sirsnīgu Ziemassvētku gaismu laiks," teikts reklāmā.

© Photo LIVE RīGAReklāma sociālajos tīklos, kura aicina atbraukt un izjust Rīgas ziemas mājīgumu
Pelēcīga un nesakopta: igauņus sadusmoja Rīgas ziemas reklāma sociālajos tīklos - Sputnik Latvija
Reklāma sociālajos tīklos, kura aicina atbraukt un izjust Rīgas ziemas mājīgumu

Zem šīs reklāmas igauņu lietotāji atstāja absolūti dažādus komentārus. Taču to cilvēku, kas slavēja Rīgu un apbrīnoja tās skaistumu, izrādījās vien daži, savukārt to, kas dusmojās, pauda sašutumu un pat nežēloja asākus izteicienus, bija vairākums. Igaunijas lietotāji pievērsa uzmanību Rīgas pelēcīgumam un daudzu Vecpilsētas celtņu sliktajam stāvoklim.

"Ne par ko! Mana pilsēta ir Tallina, un tā ir daudz labāka," citē vienu no komentāriem izdevums un uzsver, ka tā ir visizplatītākā reakcija uz Rīgas reklāmu sociālo tīklu Igaunijas segmentā.

Tāpat Igaunijas iedzīvotāji atzīmēja, ka Tallinas Vecpilsēta skaistuma un sakoptības ziņā ir nesalīdzināma ar Rīgu.

Ziņu lente
0