Tumšādaina garderobiste Tallinā šokējusi igauņu nacionālistus

© Sputnik / Екатерина Чеснокова / Pāriet pie mediju bankasГардероб Московского Губернского театра.
Гардероб Московского Губернского театра. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Kāda igauņu nacionālkonservatīvā izdevuma lasītājs pasūkstījies par tumšādainas garderobistes ārieni – sieviete pieņēma viņa virsdrēbes starptautiskā konferencē Tallinā.

RĪGA, 13. decembris — Sputnik. Konference "Paralēlo pasauļu vērtības un intereses", kas aizritēja viesnīcā Swissôtel Tallinā ar valsts prezidentes Kersti Kaljulaides un valdības locekļu dalību, atstājusi nepatīkamas mieles kāda pasākuma dalībnieka sirdī, vēsta Sputnik Igaunija.

Savu sašutumu apmeklētājs pauda izdevumā Uued Uudised ("Jaunās ziņas"), kas saistīts ar valdošajā koalīcijā strādājošo Igaunijas konservatīvo tautas partiju (EKRE). Pēc viņa vārdiem, "jaukajā vietā ar reprezentatīvo forumu bija dīvaina detaļa – tumšādainā garderobiste staigāja basām kājām!"

У горилл, девочка, ей на днях исполнился год, зовут Афия - Sputnik Latvija
Amerikāņu televīzijas raidījuma vadītāja salīdzināja tumšādaino kolēģi ar gorillu

"Tās var būt viņas cilvēktiesības, tas var būt vērtību konflikts paralēlās pasaulēs, taču tas neapšaubāmi nav īstais tērps, kas atbilst pieklājības vai etiķetes standartiem, kam vajadzētu būt pašsaprotamiem tādā kultūras telpā," klāstīja neapmierinātais EKRE atbalstītājs.

Iepriekš portāls jau vēstīja, ka lielais skaits migrantu no Ziemeļāfrikas un Tuvo Austrumu valstīm, kuri ieradušies valstī kopš tās iestāšanās ES, jau vairākkārt radījusi vietējo nacionālkonservatoru neapmierinātību. Izdevums Uued Uudised reiz pat brīdināja, ka "baltajām sievietēm ir riskanti" pastaigāties pa Mustamē rajonu Tallinā, kur mīt liels skaits migrantu no Ziemeļāfrikas un Tuvo Austrumu valstīm.

Igaunijas iekšlietu ministrs, EKRE līderis Marts Helme atkārtoti iebilst pret Briseles īstenoto migrācijas politiku, kura pieprasa ES iebraukušo bēgļu vienmērīgu izmitināšanu visās ES dalībvalstīs.

Ziņu lente
0