Latvijas iedzīvotāji ģērbušies Krievijas armijas stilā, lai satiktos ar Timati

© Sputnik / Алексей Куденко / Pāriet pie mediju bankasBlack Star Wear и "Армия России" представили совместную коллекцию одежды
Black Star Wear и Армия России представили совместную коллекцию одежды - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas reperis Timati atbrauca uz Rīgu ar koncertu, un apmeklēja savu apģērbu veikalu Black Star Wear tirdzniecības centrā Alfa.

RĪGA, 22. novembris — Sputnik. Ceturtdien, 21. novembrī, Krievijas reperis Timati atbrauca uz Rīgu, lai uzstātos ar koncertu "Arēnā Rīga", vēsta Tvnet.lv.

Pirms koncerta laimīgi pielūdzēji varēja vērot savu elku tirdzniecības centrā Alfa. Tieši šajā TC atrodas Black Star Wear apģērbu veikals. Apģērbu līnija no Timati, kas veidota sadarbībā ar Krievijas Aizsardzības ministriju, nesen izraisīja skandālu Latvijā, kurš nonāca līdz pat augstam līmenim.

Министр внутренних дел Сандис Гиргенс - Sputnik Latvija
Latvijas IeM vadītājs "stājas pretī" Timati

Viss sākās ar nacionālistiski noskaņotu sabiedrības daļu, kura, neraugoties uz saviem noskaņojumiem, tomēr devies apmeklēt Krievijas dziedātāja veikalu un atrada tur krievu simboliku un militārā formas tērpa elementus. Vēlāk izteikt draudus Krievijas reperim sāka arī Latvijas Speciālie dienesti un Ārlietu ministrija.

Tomēr dziedātāja Grigorija Lepsa liktenis Timati pagaidām nedraud - iebraukšana Latvijā viņam pašlaik nav aizliegta. Arī apģērbs tika izpārdots tikpat ātri, kā karstie pīrādziņi svētku dienā.

Tātad Timati neviens netraucēja satikties ar saviem faniem TC Alfa, bet pēc tam uzstāties ar koncertu "Arēnā Rīga". Vēl vairāk, daži no jaunajiem faniem pat ģērbušies attiecīgi – Krievijas armijas formas tērpa stilā.

Pēc aculiecinieku vārdiem, tirdzniecības centra otrajā stāva bija pārpildītā ar skolēniem. Pūlis sajūsmā spiedza. Timati apsargu pavadījumā iegājis savā veikalā un uzrakstījis tur uz sienas  "Rīga", bet pēc tam devies uz savu koncertu "Arēnā Rīga".

Ziņu lente
0