Netflix meklē aktierus Latvijā: galvenā prasība – krievu valodas zināšanas

© Sputnik / Вадим АнцуповКинохлопушка, без нее не обойтись на съемочной площадке
Кинохлопушка, без нее не обойтись на съемочной площадке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Lielākā seriālu, filmu un televīzijas šovu ražošanas kompānija meklē krievvalodīgus aktierus Latvijā, lai uzņemtu seriālu Vācijā un Kanādā.

RĪGA, 6. novembris – Sputnik. Amerikāņu izklaides kompānija Netflix, kura ir viena no lielākajām pasaules kino un televīzijas kompānijām, izsludinājusi krievvalodīgu aktieru atlasi Latvijā, raksta Mixnews.lv. Sludinājums publicēts aģentūras Baltic Casting Agency oficiālajā Facebook lapā.

"Topošam amerikāņu TV seriālam meklējam aktierus, kungus vecumā no 60- 80 gadiem. Jāprot brīvi runāt krievu valodā. Filmēšana paredzēta pāris dienas novembra beigās, decembra sākumā Vācijā, Berlīnē vai Toronto, Kanādā. Ja atbilstat meklētajam, lūdzu sūtat 2 bildes, kontakttālruni un īsu profesionālās darbības aprakstu uz projects@balticcasting.com," rakstīts sludinājumā.

Vērts norādīt, ka kompānija Netflix ražo pati savas filmas, seriālus un televīzijas raidījumus kopš 2013. gada. 2016. gada laikā kompānija laidusi klajā 126 orģinālus seriālus un filmas, kas skaita ziņā pārspēj ikvienu citu tīkla vai kabeļtelevīzijas kanālu.

Ziņu lente
0