"Kā Latvijas valdība ierullē iedzīvotājus asfaltā": par ko domāja Elksniņš

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš apsēdies pie asfalta ieklājēja stūres un pastāstīja, ka tobrīd domājis par Latvijas valdību. Viņa lasītāji painteresējās, par ko tieši domājis pilsētas galva.

RĪGA, 31. oktobris — Sputnik. Nesen partijas "Saskaņa" valdes priekšsēdētāja vietnieka amatā ievēlētais Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš apsēdies pie asfalta ieklājēja stūres un pastāstīja, par ko tobrīd domājis. Kā politiķis nokļuvis pie asfaltēšanas mašīnas stūres? Nē, profesiju viņš nav mainījis, vienkārši nolēmis piedalīties ceļu būvē.

Ceļa remontdarbu laikā uzņemto fotogrāfiju Daugavpils mērs publicēja savā lapā Facebook un parakstīja krievu un latviešu valodās:

"Brīdī, kad sēžos pie asfaltēšanas mašīnas, domāju par valdību."

Viena no lasītājām mēģināja precizēt, ko tieši Daugavpils mērs tobrīd domājis par Latvijas valdību: "Bija doma, kā ierullēt valdību asfatā, vai kā valdība ierullē asfaltā iedzīvotājus?"

"Atklāti sakot, ir tik daudz domu, kad sēdies pie "tā putekļsūcēja" stūres," atzinās mērs. Iespējams, viņam pa prātam bija abi minējumi, jo tālākajā sarunā ar lasītājiem viņš apjautājās, vai esot vēl kādi varianti.

Kopumā lasītāji ļoti labvēlīgi uztvēra mēra dalību ceļa remontā, tāpat kā viņa humora izjūtu.

Ziņu lente
0