Tramps atzinās simpātijā pret krieviem

© REUTERS / Joshua RobertsПрезидент Америки Дональд Трамп
Президент Америки Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Viņam patīk krievu cilvēki, vispār visi cilvēki. Tā ASV prezidents Donalds Tramps reaģēja uz viņam izteiktajām apsūdzībām par sakariem ar Krieviju.

RĪGA, 21. oktobris – Sputnik. ASV prezidents Donalds Tramps bijušās valsts sekretāres Hilarijas Klintones paziņojumu fonā attiecībā pret vairākiem politiķiem paziņoja savā Twitter lapā, ka viņa esot sajukusi prātā, un atzinās simpātijā pret krieviem, vēsta Sputnik Igaunija.

"Hilarija (Klintone – red.) nosauca ASV Pārstāvju palātas pārstāvi Tulsiju Gabardu par Krievijas favorīti, savukārt bijušo ASV prezidenta kandidātu no zaļo partijas Džiļu Stainu – par Krievijas aģentu. Kā jūs, laikam, esat dzirdējuši, arī mani nosauca par lielu Krievijas cienītāju (patiesībā, man patīk krievu cilvēki, man patīk visi cilvēki!)," uzrakstīja viņš.

Tramps - "Kremļa aģents". Bet priekš kam?

ASV prezidenta Donalda Trampa labā attieksme pret Krieviju nekad nav izraisījusi šaubas, pastāstīja RT Starptautiskā humanitāri politisko pētījumu institūta eksperts Vladimirs Bruters. Pēc viņa sacītā,, Tramps "turpina priecēt" ar vēlmi "sastrīdēties ar visu Amerikas politisko eliti".

Президент США Дональд Трамп на саммите НАТО в Брюсселе - Sputnik Latvija
Viedoklis
Tramps prognozē pilsoņu karu ASV

Bruters uzskata, ka ASV prezidents labi attiecas pret tiem, ko uzskata par pietiekami stipru un kurš ir gatavs ar viņu sacensties.

"Taču jautājums ir tajā, ka Krievijai tas lielā mērā ir vienaldzīgi, jo Tramps savu labo attieksmi neapstiprina ne ar kādām darbībām," secināja eksperts.

Iepriekš Sputnik ziņoja, ka demokrāti ASV Kongresā ilgu laiku rosina izmeklēšanu par Trampa iespējamajiem sakariem ar Krieviju, taču neko nav panākuši.

Speciālais prokurors Roberts Millers divus gadus izmeklēja pieņēmumu par "Krievijas iejaukšanos" vēlēšanās. Rezultātā viņš neatrada pierādījumu sazvērestībai starp Donaldu Trampu un Krieviju, kuras esamību noliedza gan Kremlī, gan Baltajā namā.

Donalda Trampa it kā "Kremļa aģenta" tēma ar laiku kļuva par politiskās satīras un dažāda veida ironisku komentāru iemeslu gan sociālajos tīklos, gan dažādos medijos.

Prezidents Vladimirs Putins, Krievijas ĀM vadītājs Sergejs Lavrovs vairākkārt paziņojuši, ka Krievijai nav nekāda sakara ar Trampa uzvaru prezidenta vēlēšanās 2016. gada rudenī.

Ziņu lente
0