ABLV likvidatori pieprasa 650 tūkstošus eiro no Filipa Kirkorova

© Sputnik / Sergey MelkonovФилипп Киркоров на сцене фестиваля "Лайма. Рандеву. Юрмала - 2018"
Филипп Киркоров на сцене фестиваля Лайма. Рандеву. Юрмала - 2018 - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Tiesā piereģistrēta bankas ABLV prasība pret Krievijas dziedātāju Filipu Kirkorovu ar lūgumu piedzīt no viņa parādu saskaņā ar kredītlīgumu.

RĪGA, 14. septembris — Sputnik. Maskavas pilsētas Taganskas tiesas preses sekretāre Jūlija Suhiņina pastāstīja, ka Latvijas bankas ABLV likvidatori pieprasa parāda atmaksu 651 tūkstoša eiro apmērā no Krievijas dziedātāja Filipa Kirkorova. Šo informāciju sniedza RIA Novosti.

Aģentūras rīcībā esošā informācija liecina, ka tiesā piereģistrēta ABLV Bank prasība pret Kirkorovu un sabiedrību ar ierobežotu atbildību "Filipp Kirkorov Prodakšn" par naudas piedziņu saskaņā ar kredītlīgumu.

"Prasībā banka lūdz piedzīt pamatparādu 651 tūkstoša eiro apmērā, līgumsaistību sodu, procentus un soda naudu," atklāja tiesas preses sekretāre.

Atgādināsim, ka 2018.gadā, pēc skandāla, kas izcēlās pēc ziņām par bankas ABLV iespējamo saikni ar naudas atmazgāšanas shēmām, banka bija spiesta apturēt darbību un sākt pašlikvidācijas procesu.

Здание банка ABLV - Sputnik Latvija
Vairāk nekā miljards eiro? Cik "netīrās" naudas bija ABLV

Saskaņā ar pilsētas ziņu aģentūras "Moskva" informāciju, vakar Krievijas Federālais nodokļu dienests bloķēja dziedātāja Filipa Kirkorova kontus Sberbank un SDM bankā. Tiesa, mākslinieka ģenerāldirektors Genādijs Ribaks sarunā ar RIA Novosti šo informāciju nosauca par "kārtējiem murgiem".

Iepriekš, augustā mediji ziņoja, ka Kirkorovs iekļauts Federālajā tiesu izpildītāju datu bāzē par triju soda naudu nenomaksāšanu divu tūkstošu rubļu apmērā. Arī šo ziņu toreiz dziedātāja ģenerāldirektors noliedza.

Ziņu lente
0