Bērns aizbrauca ar autobusu un pazuda: stāsts, kurš beidzās labi

© Sputnik / Sergey MelkonovМальчик с женщиной в автобусе
Мальчик с женщиной в автобусе - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Traģēdija Liepājā neatkārtojās: ar autobusu aizbraukušo zēnu ātri vien atrada.

RĪGA, 12. septembris – Sputnik. Četrus gadus vecs zēns Liepājā aizbrauca ar autobusu uz otru pilsētas galu, vēsta Infoliepaja.lv.

Liepājas Pašvaldības policijā 10. septembrī, plkst. 16:00, tika saņemta informācija, ka plkst. 15:40 no mājas Katedrāles ielā izgāja un pazuda 2015. gadā dzimis bērns. Zēns pateica, ka rotaļāsies pie mājas, taču pazuda.

Знак Движение на велосипедах запрещено - Sputnik Latvija
"Nacionāla rakstura konflikts": Rīgā velosipēdists līdz nāvei piekāva pāridarītāju ar ķēdi

Pašvaldības policijā nekavējoties uzsāka meklēšanas darbus, kuros operatīvi iesaistījās Valsts policija. Savukārt plkst. 16:24 Pašvaldības policijas dežūrdaļa saņēma informāciju no kāda autobusa vadītāja, ka ar viņu brauc zēns bez pieaugušo pavadījuma.

Policisti devās uz notikuma vietu, kur pasažierī atpazina pazudušo bērnu. Zēnu nodeva mātei, Liepājas Pašvaldības policijas Nepilngadīgo lietu nodaļa iesākusi pārbaudi.

2017. gadā Liepāju satricināja piecus gadus vecā Ivana Berladina pazušana: zēns aizgāja no mājām Pāvilostas ielā un pazuda. Meklēšanas darbos piedalījās vairāk nekā divi tūkstoši brīvprātīgo, Valsts policijas darbinieki un zemessargi, zēns tika izsludināts starptautiskā meklēšanā.

Noskaidrojās, ka zēns iekāpa nepareizajā autobusā, nonāca ārpus pilsētas un apmaldījās. Pēc 10 dienu meklējumiem Ivans tika atrasts miris meža biezoknī.

Ziņu lente
0