Nosauktas pilsētas, kurās ceļotāji atgriežas vairākas reizes gadā

© Sputnik / Максим Блинов / Pāriet pie mediju bankasЛюди на палубе теплохода во время прогулки по Москве-реке
Люди на палубе теплохода во время прогулки по Москве-реке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sarakstā iekļuvušas lielākoties tās vietas, kur cilvēki lido nevis atpūsties, bet gan strādāt vai apciemot radus.

RĪGA, 24. augusts – Sputnik. Maskava, Rostova pie Donas un Voroņeža ir Krievijas pilsētu saraksta augšgalā, kur ceļotāji visbiežāk atgriežas. Ārzemju galamērķu vidū līderpozīcijas ieņem Ļvova, Kišiņeva un Londona, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Tutu.ru.

Servisa eksperti izanalizēja visas iegādātās aviobiļetes ar ceļojuma datumu no 2018. gada jūlija līdz 2019. gada jūlijam un sastādīja pilsētu reitingu, kurās ceļotāji atgriezās vairāk nekā vienu reizi (klienta unikalitāte tika pārbaudīta pēc uzvārda, vārda un tēvvārda, kā arī dzimšanas datuma).

Невский проспект: Набережная реки Мойки со стороны Невского проспекта. Санкт-Петербург - Sputnik Latvija
Nosaukti ārvalstu tūristu vidū populārākie Krievijas reģioni

Lielpilsētu vidū visapmeklētākās izrādījās Maskava, Rostova pie Donas, Voroņeža, Samāra un Ufa. Desmitniekā iekļuva arī Perma, Volgograda, Jekaterinburga, Sanktpēterburga un Ņižņijnovgoroda.

Par rekordistu kļuva pasažieris, kurš gada laikā aizlidoja uz Maskavu 65 reizes. Cits Krievijas iedzīvotājs 50 reizes pirka biļetes uz Ņižņekamsku, vēl viens 34 reizes viesojās Sanktpēterburgā.

Ārzemju pilsētu reitinga augšgalā atrodas Ļvova, Kišiņeva un Londona. Savukārt pasažieru-rekordistu var atzīmēt tos, kuri gada laikā 16 reizes apmeklēja Kijevu, 15 reizes – Londonu un Viļņu, 14 reizes – Erevānu. Vairākas reizes gadā daudzi pasažieri lido arī uz Kijevu, Viļņu, Belgradu, Rīgu, Uraļsku, Minsku un Kutaisi.

Ziņu lente
0