"Maira Brieža tako" un "Rīgas sargu uzkoda": restorāns Spīķeros gatavo "leģendas"

© Sputnik / Sergey MelkonovНа площади Спикеру двери распахнул "Ресторан Праздника Риги"
На площади Спикеру двери распахнул Ресторан Праздника Риги - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šodien no plkst. 12:00 līdz 20:99 Spīķeru laukumā darbosies "Rīgas svētku restorāns": ēdienkartē - "pilsētas leģendas".

RĪGA, 17. augusts – Sputnik. Par Rīgas svētku tēmu šogad kļuvušas pilsētas leģendas. Protams, ka tas atspoguļojies arī "Rīgas svētku restorāna" ēdienkartē, vēsta Tvnet.lv.

Sestdien, no plkst. 12:00 līdz 20:00 restorāns Spīķeru kvartāla centrālajā laukumā jau sesto reizi gaidīs viesus. Ēdienkartē varēs sastapt tādus nosaukumus kā "Maira Brieža tako", "Meitene ar pērļu austeri", "Rīgas sargu uzkoda", "Dāvana vientuļam vīrietim", "Īsa pamācība grilēšanā" un citi interesanti ēdieni.

Девушки в платьях начала XX века на празднике Рижскому латышскому обществу – 150 - Sputnik Latvija
Rīgas svētki: bezmaksas transports un ierobežojumi Latvijas galvaspilsētā

Savukārt muzikālo pavadījumu visas dienas garumā nodrošinās Miks Galvanovskis, Žoržs Siksna un dažādi ansambļi.

Viesus ēdinās "Restorāns 3", Avalon, "B-Bārs", "Bibliotēka Nr.1", Entresol, Eqqus, "Ferma", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti", Le dome, MUUSU, "Osta/Garage", Stage 22, Tinto un "Valmiermuižas alus vēstniecība Rīgā".

2017. gadā "Rīgas svētku restorāna" vadmotīvs bija tēma "Ar dabu šķīvī". Ēdieni tika gatavoti no vietējiem sezonas produktiem. Ēdienkarte piedāvāja eklērus ar gaileņu un mājas siera krēmu, maizi ar tāsi un uz alkšņa skaidām kūpinātu pīles krūtiņu, zivju zupas, griķu tortiljas, kartupeļu vafeles ar alū sautētu liellopu gaļu, baltegļu saldējumu, lavandas krēmu un pat cukurvati ar zelta skudrām.

Ziņu lente
0