Lūk arī vasara pagājusi: lietainā Jūrmala iedvesmoja Maksimu Galkinu

© Sputnik / Sergey MelkonovАлла Пугачева и Максим Галкин любезно согласились попозировать фотографам
Алла Пугачева и Максим Галкин любезно согласились попозировать фотографам - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas skatuves mākslinieks Maksims Galkins nepārstāj priecēt savus sekotājus ar jautriem videoierakstiem no Jūrmalas Instagram vietnē.

RĪGA, 11. augusts – Sputnik. Populārais Krievijas dziedātājs un šovmens Maksims Galkins pavada vasaru ar savu sievu Allu Pugačovu un diviem bērniem Latvijā. Laikapstākļi Jūrmalā patlaban ir lietaini, taču tas netraucē skatuves mākslinieka pozitīvajai dzīves uztverei.

Savā Instagram lapā Galkins bieži dalās humoristiskos videoierakstos, kuros parodē slavenības. Lietus Jūrmalā iedvesmoja viņu parodijai uz Sofijas Rotaru dziesmas "Vot i ļeto prošlo" ("Lūk arī vasara pagājusi") izpildīšanu. Video dziedātājs stāv slapjās pieguļošās drēbēs lietū un dzied pazīstamās dziesmas tekstu.

Публикация от Максим Галкин (@maxgalkinru)

Vērts atzīmēt, ka amizantajai parodijai nespēja paiet garām arī daudzas Krievijas šovu biznesa zvaigznes. Tā, piemēram, šovmens Aleksandrs Reva nosodīja zvaigzni par "mazgadību". Savukārt aktrise Evelīna Bļodāns apskauda Allu Pugačovu, atzīmējot viņas vīra ideālumu. Sajūsmā bija arī skatuves mākslinieka pielūdzējas, kuras atzīmēja viņa labo figūru un teicamo humora izjūtu.

Kā uz parodiju reaģēja pati Sofija Rotaru, paliek nezināms.

Ziņu lente
0