Likumpaklausīgs kaķis no Rīgas pārsteidza sociālo tīklu lietotājus

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Ceļu satiksmes noteikumus zina labāk, nekā gājēji": kaķis no Vecmīlgrāvja kļuvis par sociālo tīklu zvaigzni.

RĪGA, 25. jūlijs – Sputnik. Patiesu sajūsmu izraisījis kaķis no Vecmīlgrāvja – dzīvnieks jau pusgadu atbilstoši visiem noteikumiem izmanto gājēju pāreju, savukārt vadītāji mierīgi viņu laiž pāri.

Spriežot pēc Facebook Vecmīlgrāvja grupas lietotāju komentāriem, kur tika publicēts video ar neticami gudro dzīvnieku, kļūst skaidrs, ka tas nav kaķis, bet gan kaķene Musja. Pēc sociālā tīkla lietotāju teiktā, kaķenei jau ir ap 20 gadiem un viņa sen ir kļuvusi par mikrorajona zvaigzni, demonstrējot ceļu satiksmes noteikumu zināšanas.

Храбрый кот - Sputnik Latvija
Jautrs video: kaķis pret briežu baru

Daudzi Vecmīlgrāvja iedzīvotāji apstiprināja, ka kļuvuši par lieciniekiem tam, kā kaķene pāriet pāri ceļam tieši pa gājēju pāreju, un mašīnas apstājas, palaižot viņu garām. Tiesa, daži izteica raizes attiecībā uz dzīvnieka drošību.

"Galvenais, lai vadītāji viņu laiž garām kā pienākas, pēc noteikumiem," raksta Svetlana.

Savukārt Galina Jermoļenko piebilst, ka jau kādu pusgadu vēro "pareizo kaķīti", kurš pareizi pāriet ceļu un iet uz tirgu pēc gaļas. Pēc tam dzīvnieks atgriežas un iet ar tik nozīmīgu izteiksmi, it kā rādot visiem, kā tas ir jādara.

"Kaķi jau zina ceļu satiksmes noteikumu labāk, nekā daudzi vadītāji un gājēji," rezumēja viens no komentētājiem. Patlaban publikācija iepatikusies vairāk nekā 400 cilvēkiem un ar to padalījušies gandrīz 100 reižu.

Ziņu lente
0