ASV darbavietā atrada sen pazuduša veikala darbinieka mirstīgās atliekas

© Sputnik / Михаил Воскресенский / Pāriet pie mediju bankasФабрика компании Nestlе по производству кормов для домашних животных
Фабрика компании Nestlе по производству кормов для домашних животных - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vīrieša mirstīgās atliekas nogulēja noliktavā aiz ledusskapja gandrīz desmit gadus līdz brīdim, kad darbinieki nolēma pārvietot iekārtu.

RĪGA, 23. jūlijs – Sputnik. Aiovas štata No frills lielveikala darbinieki atklāja noliktavā sava kolēģa līķi, kurš bezvēsts pazuda pirms desmit gadiem, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz Oklahoma’s News 4.

Lerijs Eli Muriljo Monkada pazuda 2009. gada 28. novembrī. Pēc vecāku sacītā, viņš lietojis zāles, kuras negatīvi ietekmēja viņa psihi un garastāvokli. Pazušanas dienā viņš bijis apbēdināts un bija kaut kur aizgājis.

Полицейский автомобиль в Италии - Sputnik Latvija
Itālijā mājas pircēji atrada gandrīz pirms gada mirušo īpašnieku

Policisti aptaujāja visus Lerija paziņas, nosūtīja pieprasījumus īslaicīgās uzturēšanas izolatoriem un pat imigrācijas centriem (pazudušais bija dzimis Hondurasā), taču viņa pēdas uziet neizdevās.

Tagad izmeklētāji uzskata, ka todien Lerijs devās uz darbu. Noliktavā stāvēja daudz ledusskapju, uz kuriem bija ērti sēdēt. Darbinieki bieži rīkoja tur neoficiālus pārtraukumus.

Lerijs acīmredzot nolēma pabūt vienatnē, apsēdās atpūsties un nejauši nokrita šķirbā starp sienu un ledusskapi. Izkļūt paša spēkiem viņš nespēja, savukārt viņa palīgā kliedzienus, visticamāk, noslāpēja iekārtu troksnis.

Vīrieša mirstīgās atliekas nogulēja aiz ledusskapja gandrīz desmit gadus līdz brīdim, kad darbinieki nolēma pārvietot iekārtu. Leriju izdevās atpazīt pēc apģērba, pēc tam viņa identitāti apstiprināja DNS analīze. Viņa nāve tika atzīta par nelaimes gadījumu.

Ziņu lente
0