Tveice atgriežas un dziedinošs ūdens Rīgā: baumas un laikapstākļi pilsētā

© pixabayПитьевой фонтан
Питьевой фонтан - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Sinoptiķi sola, ka jau nedēļas nogalē Latvijā atgriezīsies karsts laiks. Kur Rīgā atrodams bezmaksas dzeramais ūdens? Stāsta, ka tas esot dziedinošs. Vai tā būtu taisnība?

RĪGA, 19. jūlijs — Sputnik. Sinoptiķi sola, ka tuvākajās dienās Latvijā būs saulains, nedēļas beigās gaisa temperatūra varētu sasniegt +27 grādus, liecina informācija Meteo.lv lapā Twitter.

​Rīga tveicei ir gatava. Uzņēmums "Rīgas ūdens" uzstādījis galvaspilsētā desmit bezmaksas dzeramā ūdens strūklakas, vēsta Riga.lv. tajās ikviens var remdēt slāpes.

Kur Rīgā atrodamas bezmaksas dzeramā ūdens strūklakas? Tās uzstādītas Jūrmalas gatve 133, Krēmeri 1, Krēmeri 8, Krēmeri 12A, Voleri 11A, Kaķasēkļa dambis 22, Mazā Vējzaķu sala 17, Kundziņsalas 9. šķērslīnija - Kundziņsalas 15. līnija, Kundziņsalas 16. līnija - Kundziņsalas 15. šķērslīnija, Rātslaukums 1, Rīgas Centrāltirgus.

Уличный термометр - Sputnik Latvija
Šonakt Latvijā tika pārspēts aukstuma rekords

Riga.lv atzīmēja, ka starp rīdziniekiem un Jūrmalas iedzīvotājiem iecienīts ir ūdens pumpis Jūrmalas gatveē, pie 4. autobusa galapunkta. Automašīnu vadītāji pat uzpilda vairākas piecu litru pudeles. Pilsētā paklīda baumas par to, ka ūdens šajā vietā ir veselīgs, tam piedēvē pat dziedniecisku spēku.

Tomēr "Rīgas ūdens" pārstāvis paskaidroja, ka šajā vietā ūdens ir tāds pats kā visur citur - tas nāk no attīrīšanas stacijas "Daugava" un tas ir labs dzeramais ūdens, taču burvju spēks tam nepiemīt.

Taču nav arī svarīgi, vai ūdens Jūrmalas gatves sūknī ir dziedniecisks vai parasts. Pats galvenais – tas ir augstas kvalitātes ūdens, un karstumā cilvēkiem dāvāta iespēja veldzēties. Protams, priecē arī tas, ka pēc ilgstoša lietus un vēsuma Latvijā atkal ienāks siltums.

Ziņu lente
0