Merkele komentēja nesenās trīces lēkmes

© Sputnik / Alexey Vitvitsky / Pāriet pie mediju bankasКанцлер Германии Ангела Меркель во время саммита ЕС в Брюсселе
Канцлер Германии Ангела Меркель во время саммита ЕС в Брюсселе - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šodien Merkele tikās G20 samita ietvaros ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Tika atzīmēts, ka viņa izskatījās mundra.

RĪGA, 29. jūnijs – Sputnik. Vācijas kanclere Angela Merkele "Lielā divdesmitnieka" samita ietvaros Osakā komentēja nesenās trīces lēkmes oficiālu pasākumu laikā, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz Das Bild.

Atbildot uz žurnālista jautājumu par viņas pašsajūtu, kanclere apstiprināja, ka jūtās labi, taču nepaskaidroja, vai ir vērsusies pie ārsta.

"Esmu pārliecināta, ka tāpat kā tas pats par sevi parādījies, tas arī pats par sevi pāries. Neko īpašu pastāstīt nevaru. Man viss ir labi," paziņoja Angela Merkele.

Šodien Merkele tikās G20 samita ietvaros ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu. Tika atzīmēts, ka viņa izskatījās mundra.

Vācijas federālā kanclere Angela Merkele - Sputnik Latvija
Politika
Angela Merkele nolēmusi aiziet no lielās politikas

Pēdējā laikā Merkele vairākas reizes izjutusi trīces lēkmes. Piemēram, 18. jūnijā tikšanās laikā ar Ukrainas prezidentu Vladimiru Zeļenski kanclerei stipri trīcējis viss ķermenis, sevišķi redzami tas bija valstu himnu izpildīšanas laikā. Toreiz viņa izskaidroja savu stāvokli ar atūdeņošanās stāvokli.

Vēl viena lēkme Merkelei atgadījās pirms dažām dienām, pieņemšanas laikā pie Vācijas prezidenta Franka Valtera Šteinmaeiera. Pēkšņi viņa sāka trīcēt, viņai piedāvāja glāzi ūdens, taču viņa atteicās no tās. Vēlāk Vācijas valdībā paziņoja, ka kanclere jūtās labi, un plāno izlidot uz Osaku.

Ziņu lente
0