Viedoklis

"Okupantiem" ir jābrauc uz Gruziju. Kā valsts pievilina tūristus no Krievijas

© Levan AvlabreliФотоколлаж. Тифлис - Тбилиси. Старый город.
Фотоколлаж. Тифлис - Тбилиси. Старый город. - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Dzīvi vai miruši, visi ir jānogādā. Gruzija ir gatava spert visdažādākos soļus, lai atgūtu tūristus no Krievijas, ko pati padzinusi.

Iespējams, Krievijas tūristi tiks bez maksas vadāti uz Gruziju no kaimiņvalstīm. Viesnīcu un restorānu īpašnieki visu ir sarēķinājuši un secinājuši, ka tā būs izdevīgāk nekā pavisam zaudēt tūrisma plūsmu no Krievijas, konstatēja radio Sputnik autore Marija Baļabina.

Atliek tikai nobrīnīties par gruzīnu loģiku. Pavisam nesen uzzinājam, ka Krievija, izrādās, ir "okupants". Agresīvie ļautiņi plosījās laukumā un lika krieviem vākties prom, dažu sabiedriskās ēdinašanas iestāžu īpašnieki noteica paaugstinātas cenas tiem, kuri nepiekrīt "okupācijas" faktam.

Lai nu būtu, ar varu mīļš nebūsi. Ja negribat mūs redzēt, nebrauksim ar’.

Pēkšņi noskaidrojās, ka uz Gruziju ir obligāti jābrauc. Valsts prezidente nez kāpēc ir pārliecināta, ka tūristiem no Krievijas ir vajadzīga iespēja ierasties Gruzijā, jo "viņi to dievina".

Zurabišvili kundze domā, ka krievi dievina, ja viņus uzskata par kājslauķi?

Tad jau viņai vajadzēja iet vēl tālāk. Visiem jāuzliek saistības, ciemošanās Gruzijā jāpadara regulāra, jāsastāda obligāti apmeklējamo vietu saraksts ar restorāniem un veikaliem ar paaugstinātajām cenām.

Jā, pagaidām gan piespiest neizdodas – "Aeroflot" veselām pakām apstrādā biļešu atgriešanas pieprasījumus. Viss tik lielā mērā liecina par ļaunu Gruzijai, ka Viesnīcu un restorānu asociācijā pat ieteica braukāt pa kaimiņvalstu lidostām, savākt tur tūristus no Krievijas un bez maksas nogādāt Gruzijā.

Laikam jau plānots atvest, nolamāt par okupantiem, nodīrāt ādu uz katra soļa un, kad beigsies nauda, ar skandālu patriekt. Esam jau noskaidrojuši, kāda ir tā gruzīnu viesmīlība.

Ziņu lente
0