Carnikavas novadā divas mašīnas notrieca gājēju

© Photo by rawpixel on UnsplashДорожно-транспортное происшествие
Дорожно-транспортное происшествие - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus.

RĪGA, 24. jūnijs – Sputnik. Carnikavas novadā noticis CSN ar letālu iznākumu, vēsta Valsts policija.

Plkst. 2:42 uz autoceļa Rīga (Baltezers) – Igaunijas robeža (Ainaži) automašīnas Toyota un Volvo uzbrauca gājējam, kurš notikuma vietā mira.

Policija izmeklē avārijas apstākļus. Iesākts kriminālprocess saskaņā ar Krimināllikuma 260. panta 2. daļu - par ceļu satiksmes noteikumu vai transportlīdzekļu ekspluatācijas noteikumu pārkāpšanu, ja to izdarījusi persona, kas vada transportlīdzekli, un ja tās rezultātā cietušajam nodarīts smags miesas bojājums vai tā izraisījusi cilvēka nāvi.

Bojāgājušais vīrietis bija vidēja auguma, ap 160 cm, kalsnas miesasbūves, ģērbies pelēkas krāsas šortos, pelēkas krāsas kreklā un kājās bija melnbalti "Nike" sporta apavi.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes Satiksmes noziegumu izmeklēšanas birojs lūdz atsaukties negadījuma aculieciniekus, kā arī personas, kuras var sniegt jebkādu informāciju par bojā gājušo, zvanot policijai pa tālruņa numuru 110.

Kopumā vakar Latvijā reģistrētas 94 autoavārijas, cietis 21 cilvēks. Noformēti 718 administratīvie protokoli, 279 par ātruma pārsniegšanu. Aizturēti 24 dzēruši vadītāji.

Ziņu lente
0