"Man bija nedēļa laika": dizainere no Latvijas izveidoja tērpu Bejonses meitai

© Sputnik / Руслан Кривобок / Pāriet pie mediju bankasАмериканская ритм-н-блюз певица Бейонс Ноулз
Американская ритм-н-блюз певица Бейонс Ноулз - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pasaulslavenās amerikāņu R'n'B dziedātājas Bejonses Noulzas meita tagad staigā Latvijas modīgā bērnu apģērbu zīmola kleitā.

RĪGA, 23. jūnijs – Sputnik. Vien vienas nedēļas garumā Latvijas modīgā bērnu apģērbu zīmola Aristocrat Kids dizainere Dace Sāmīte uzšuva kleitu Blū Aivijai Kārterei – amerikāņu R'n'B zvaigznes Bejonses Noulzas un repera Jay-Z (Šona Korija Kārtera) meitai.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Blue Ivy Carter (@blueivy.carter)

Meitenīte izrādīja Latvijas dizaineres kleitu Wearable Art Gala pasākumā Losandželosā, kuru organizēja Bejonses māte.

Savā Facebook lapā dizainere Dace Sāmīte parādīja Blū Aivijas foto viņas uzšūtajā kleitā un uzrakstīja sajūsmu pilnu publikāciju, kurā pastāstīja, ka visu notikušo var nosaukt par burvestību.

"Speciāli izveidots priekš Blū Aivijas Kārteres, izvēlējās pati Bejonse! Tā būs gara publikācija, jo viss, kas noticis, ir vienkārši burvestība! Es nevaru to savādāk aprakstīt. Šis ir viens no tiem stāstiem, kad visi apkārta runā par tevi, tas nevar būt! Man atnāca paziņojums par to, ka mana skice tika izvēlēta un apstiprināta. Art Gala temats šogad bija Karalis Lauva. Un es jau zināju, ka man ir jāizveido nevis vienkārša kleita, bet gan īsts, autentisks gabaliņš Āfrikas. Tam visam man bija tikai nedēļa! Dažkārt nav svarīgi, ko saka citi, liekas, ka Visumam ir savi plāni attiecībā uz tevi, un cilvēki visā pasaulē saņemas rokās, lai šo plānu īstenotu!" uzrakstīja Sāmīte savā Facebook publikācijā, neaizmirstot pateikties visiem, kas viņai palīdzēja "paveikt neiespējamo".

Ziņu lente
0