Politika

Kremlī valda "ieturēta optimisma gaidas" attiecībās ar Ukrainu

© Sputnik / Сергей Гунеев / Pāriet pie mediju bankasПресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков
Пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Krievijas prezidents ieņēmis nogaidošu pozīciju attiecībā uz Vladimira Zeļenska politiku, jo pagaidām nav skaidrības Ukrainas jaunā līdera darbībās.

RĪGA, 17. jūnijs – Sputnik. Kremlī vērojamas pozitīvas gaidas attiecībā uz Ukrainas jaunā prezidenta Vladimira Zeļenska politiku, pastāstīja Krievijas prezidenta preses sekretārs Vladimirs Peskovs, informē Sputnik Baltkrievija.

Peskovs atgādināja, ka Krievijas prezidents jau ir norādījis: viņš vēlas izprast Ukrainas valsts vadītāja pieeju galvenajiem jautājumiem abpusējās attiecībās. Tiesa, preses sekretārs piebilda, ka pagaidām nav izpratnes par to, kāds ir Vladimira Zeļenska viedoklis šajā aspektā.

Съезд партии Слуга народа в Киеве - Sputnik Latvija
Radas deputāts: Zeļenskis ved Ukrainu pie katastrofas

"Tāpēc Putins ieņem tādu nogaidošu pozīciju. Taču kopumā pieeja ir pozitīva un ieturēta optimisma gaidas ir, taču pagaidām diemžēl nevienam nav skaidrības par to, kas notiks Kijevā," paskaidroja Dmitrijs Peskovs telekanāla "Rossija 1" ēterā.

Pie tam viņš atzīmēja, ka galvenais jautājums Maskavas un Kijevas attiecībās vēl joprojām ir "Ukrainas kopumā nedraudzīgā līnija attiecībās ar Krieviju" un Ukrainas valdības viedoklis par Minskas protokoliem.

Ziņu lente
0