Tramps nosauca New York Times žurnālistus par "tautas ienaidniekiem"

© AFP 2023 / Emmanuel DunandЛюди у входа в здание американской газеты "Нью-Йорк Таймс" в Нью-Йорке
Люди  у входа в здание американской газеты Нью-Йорк Таймс в Нью-Йорке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Amerikas prezidents nosauca publikāciju par ASV kiberuzbrukumiem pret Krieviju par "patiesībai neatbilstošu".

RĪGA, 16. jūnijs – Sputnik. ASV prezidents noliedz rakstu avīzē New York Times, kurā apgalvots, ka Amerikas specdienesti cenšas uzstādīt kaitējošu programmnodrošinājumu Krievijas energosistēmā, vēsta Sputnik Baltkrievijā.

"Vai jūs ticat, ka vājumu piedzīvojošā New York Times tikko publicēja rakstu par to,  ka ASV ievērojami pastiprina kiberuzbrukumus Krievijai. Tas ir virtuāls reiz varenas avīzes nodevības akts, kurai izmisīgi nepieciešams stāsts, jebkāds stāsts, pat ja tas ir slikts priekš mūsu valsts," uzrakstīja Baltā nama saimnieks savā Twitter.

Президент США Дональд Трамп - Sputnik Latvija
Viedoklis
Amerika šausmās: "Tramps aicina Krieviju iejaukties prezidenta vēlēšanās"

Pēc kā viņš piebilda, ka visa publikācija neatbilst patiesībai. Turklāt Amerikas prezidents nosauca avīzi par korumpētu un informāciju izplatošu bez seko izvērtēšanas.

"Tie ir īsti gļēvuļi un, bez šaubām, tautas ienaidnieki!" rezumēja Donalds Tramps.

"New York Times uzrakstīja, ka Amerika cenšas uzlauzt Krievijas energosistēmu. Jeb pārņemt kontroli pār mūsu elektrību. Par to Tramps viņus nosauca par Dzimtenes nodevējiem. Citiem vārdiem sakot, vai tā ir taisnība?" komentē situāciju Sputnik un RT galvenā redaktore Margarita Simonjana savā Telegram kanālā.

Iepriekš ar atsauci uz saviem informācijas avotiem Vašingtonā avīze New York Times publicēja rakstu, kurā tika apgalvots, ka Amerikas specdienesti arvien biežāk uzbrūk Krievijas energosistēmai ar mērķi integrēt tajā kaitīgu programmnodrošinājumu.

Ziņu lente
0