Jēkabpilī glābšanas operācijas laikā atrada trūdošu līķi

© Sputnik / Sergey MelkonovДверь заброшенного дома
Дверь заброшенного дома - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Baisu atradumu atklājuši ugunsdzēsības un glābšanas brigādes darbinieki, kuri ieradās uz izsaukumu pie pensionāres, kas vairākas dienas nogulēja bezspēcīgā stāvoklī uz grīdas savā dzīvoklī.

RĪGA, 28. maijs – Sputnik. Jēkabpilī ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbiniekiem izdevās glābt dzīvību pensionārei, kura vairākas dienas nogulēja uz grīdas savā dzīvoklī. Par laimi, sirmgalves kaimiņi sadzirdēja dīvainu skaņu aiz durvīm un laicīgi izsauca palīdzību, raksta skaties.lv.

Ierodoties notikuma vietā, glābēji, ilgi neprātojot, ķērās klāt dzīvokļa durvju uzlaušanai, kurš atrodas piecstāvīga nama ceturtajā stāvā. Iekļūstot iekšā, glābēji atklāja uz grīdas bezpalīdzīgu pensionāri – sieviete bija samaņā, taču nevarēja skaidri runāt.

Lietā iesaistījās mediķi, kuri uzlika cietušo vecmāmiņu uz nestuvēm un aizveda uz slimnīcu. Taču ar to šis stāsts nebeidzās: glābēji nolēma pārbaudīt pārējās dzīvokļa istabas, kur viņus gaidīja baiss atradums. Gultā glābēji atklāja vīrieša līķi, kurš, spriežot pēc ķermeņa sadalīšanās pakāpes, nogulējis tur jau dažas dienas.

Хоккей. Чемпионат мира. Матч Швейцария - Латвия - Sputnik Latvija
Drāma Gulbenē: strīds PČ hokejā dēļ kļuva par divu vīriešu nāves iemeslu

Baisais atradums pārsteidza ne vien glābējus un mediķus, bet arī sirmgalvju pāra kaimiņus: viņi apgalvo, ka burtiski pirms dažām dienām redzējuši pensionārus dzīvus un veselus.

Pēc kāda nama iedzīvotāja sacītā, pensionāru pāris pēdējo divu nedēļu laikā atradās permanentā alkohola reibumā, savukārt blakus vīrieša līķim tika atrasti asiņu traipi. Notikuma vietā ieradās policijas darbinieki. Kaimiņi runā, ka operatīvie darbinieki vairākas stundas izmeklēja pensionāru dzīvokli.

Saskaņā ar notikušā faktu iesākts kriminālprocess. Taču policijā paziņoja, ka pagaidām izmeklētājiem nav pamata domāt, ka dzīvoklī varēja notikt kaut kāds noziegums.

Nekas neliecina par to, ka vīrieša nāve iestājusies vardarbīgu darbību rezultātā. Un ja šī informācija apstiprināsies izmeklēšanas gaitā, kriminālprocess tiks slēgts.

Ziņu lente
0