Nosauktas Eiropas valstis ar dārgākajām un lētākajām viesnīcām

© Sputnik / Алексей Даничев / Pāriet pie mediju bankasМонако. Порт Фонвьей
Монако. Порт Фонвьей - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirmajā vietā starp valstīm ar augstākajām izmitināšanas izmaksām – Monako kņaziste. Par nakti "četru zvaigžņu" kategorijas viesnīcā nāksies samaksāt vidēji 320 eiro.

RĪGA, 26. maijs — Sputnik. Eksperti izanalizējuši viesnīcu cenas dažādās Eiropas valstīs. Vismazāk izmaksās nakts viesnīcā Balkānos, toties par numuru Monako un Ziemeļeiropas valstīs nāksies samaksāt vērā ņemamu summu, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz OneTwoTrip.

Reitingā servisa eksperti ņēma vērā vidējo cenu par nakti "četru zvaigžņu" kategorijas viesnīcās. Pie tam tika ņemtas vērā visas vietas, kur pieejamas minētās kategorijas naktsmītnes, ne tikai valstu galvaspilsētas.

Города мира. Краков - Sputnik Latvija
Nosauktas tūristiem lētākās pilsētas Eiropā

Starp valstīm, kur par izmitināšanu viesnīcā jāmaksā ne vairāk kā 50 eiro, iekļuvušas tūristu vidū ne īpaši populāras vietas – Ziemeļu Maķedonija, Albānija, Bosnija un Hercegovina. Relatīvi lēts būs arī numurs viesnīcā Moldovā, Čehijā, Ungārijā, Rumānijā un Bulgārijā.

Pirmajā vietā starp valstīm ar augstākajām izmitināšanas izmaksām – Monako kņaziste. Par nakti "četru zvaigžņu" kategorijas viesnīcā nāksies samaksāt vidēji 320 eiro. Viena nakts viesnīcā Islandē, kas pārsvarā atrodamas valsts galvaspilsētā, izmaksās aptuveni 150 eiro.

Trešajā vietā ierindojusies nelielā Lihtenšteinas kņaziste – nakts vietējā viesnīcā vidēji izmaksās 138 eiro.

Starp valstīm, kur viesnīcas numuru cenas ir visai augstas, iekļuvusi arī Dānija, Šveice, Somija, Nīderlande, Norvēģija un Īrija.

Ziņu lente
0