Dorenko ir noindēts? Žurnālista meitas lūdz izmeklēt tēva nāvi

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasГлавный редактор радиостанции "Говорит Москва" Сергей Доренко
Главный редактор радиостанции Говорит Москва Сергей Доренко - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pirms divām dienām mirušā žurnālista Sergeja Dorenko meitas iebilst pret kremāciju un lūdz tēva nāves izmeklēšanu.

RĪGA, 11. maijs — Sputnik. Žurnālista Sergeja Dorenko meitas lūgušas tiesībsargājošās iestādes izmeklēt tēva nāves apstākļus, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz producenta Andreja Razina sniegto informāciju. Producents atklāja arī to, ka meitas iebilst pret kremāciju.

"Viņas uzskata, ka Sergejs Dorenko ir noindēts, un kremācijas rezultātā, iespējams, tiks slēptas slepkavības pēdas," informēja Razins.

Dorenko kolēģis pastāstīja ziņu aģentūrai, ka žurnālista meitas tur aizdomās Dorenko sievu Jūliju par vīra noindēšanu, taču norādīja, ka, pēc viņa domām, tie "protams, ir murgi".

Piektdien, 10.maijā tuvinieki lēma par Dorenko apglabāšanu. Viņiem neizdevās vienoties mierīgi, notika strīds. Dorenko meitas pieprasīja apglabāšanu zārkā, sieva – kremāciju. Strīdā bija spiesti iejaukties juristi.

Журналист Сергей Доренко - Sputnik Latvija
Aizgājis viņsaulē žurnālists, televīzijas darbinieks Sergejs Dorenko

Pazīstamais krievu žurnālists Sergejs Dorenko miris Maskavā 9.maija vakarā. Viņš brauca ar motociklu. Ceļā viņam kļuva slikti, un viņš iebrauca pretējā braukšanas joslā. Avārija notika Sadovij lokā. Incidenta vietā ieradās neatliekamā palīdzība, taču ārsti neko nespēja līdzēt.

Jau zināms, ka žurnālista nāves iemesls nav avārija. Tiesu medicīnas eksperti nonāca pie slēdziena, ka Sergejs Dorenko miris aortas plīsuma rezultātā.

Ziņu lente
0