Britu meitene sev par lielu pārsteigumu laidusi pasaulē mazuli vannā

© Sputnik / Ilya Pitalev / Pāriet pie mediju bankasНоворожденный
Новорожденный  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Jaunā sieviete nolēma pārbaudīt, kas noticis, kad sāpju sajuta pastiprinājās. Ar tālruņa kameras palīdzību viņa ieraudzīja, ka parādījusies bērna galva.

RĪGA, 17. aprīlis – Sputnik. Britu sieviete Šarlote Dubārda sev par lielu pārsteigumu vannā dzemdējusi bērnu, raksta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz Daily Mail sniegto informāciju. Ārsti apliecina, ka jaundzimušais ir vesels.

Izdevuma rīcībā esošā informācija liecina, ka 24 gadus vecā Londonas iedzīvotāja nav ievērojusi savu grūtniecību un dzemdējusi vannā bez citu cilvēku palīdzības.

Vardarbība ģimenē - Sputnik Latvija
Nesist šitos vai dzemdēt jaunus: iereibušas mātes dilemma

Jaunā sieviete apgalvoja, ka grūtniecības periodā savu dzīvesveidu nav mainījusi, pat smēķējusi un lietojusi alkoholu. Pie tam, spriežot pēc viņas vārdiem, viņa lietojusi pretapaugļošanās tabletes.

Sievietei pat prātā neesot ienācis, ka viņa varētu būt stāvoklī. Viņa apgalvoja, ka ik mēnesi bijušas menstruācijas, viņas svars nav mainījies.

Vienīgās pārmaiņas, ko viņa ievēroja, bija kāre pēc saldumiem. Meitenei grūtniecības laikā ļoti gribējies kādu našķi.

Jaunā māmiņa atzina, ka kontrakciju sāpes gandrīz nemaz neesot jutusi, jo tās pastiprinājušās tikai laiku pa laikam un norimušas. Kad sāpes kļuva stiprākas, viņa nolēma pārbaudīt, kas par lietu, un ar tālruņa kameras palīdzību pamanīja, ka parādījusies bērna galva. Nabassaiti viņa pārgriezusi ar manikīra šķērītēm.

Bērna tēvs atbraucis, tiklīdz jaunā māmiņa viņam piezvanīja. Tiesa, vīrietis neesot noticējis viņas stāstam – puisim šķita, ka tas ir joks un bērnu viņa draudzene atradusi uz ielas. Jaundzimušais parādīts ārstiem, kuri apliecināja jaunajiem vecākiem, ka bērns ir vesels.

Ziņu lente
0