Ķīnā vienas nakts laikā stacijā nomainīja visas sliedes, lai netraucētu pasažieriem

© pexelsЖелезная дорога
Железная дорога - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Ķīnas dzelzceļnieki nodemonstrēja neticamu darba sakārtotību un lieliskas profesionālās iemaņas – pasažieri pat nepamanīja, ka uz sliežu ceļiem notika remonts.

RĪGA, 9. marts – Sputnik. Pārsteidzošu cieņas pret pasažieriem piemēru nodemonstrēja Ķīnas Šaņsji provinces Siaņas pilsētas dzelzceļnieki. Kad bija pienācis stacijas rekonstrukcijas laiks, viņi nomainīja visus sliežu ceļus uz jauniem vienas nakts laikā, vēsta Sputnik Moldova.

Tika pieņemts lēmums, ka darbi jāpabeidz vienas nakts laikā, kad vilcienu kustību iespējams apturēt bez īpašiem zaudējumiem. Un līdz rītam, vien sešu stundu darba laikā, strādnieki tika galā ar savu uzdevumu. Pārsteidzošais video, kurā ar paātrinātas filmēšanas palīdzību iemūžināja sakārtotu un ātru ķīniešu dzelzceļnieku darbu, tika publicēts YouTube un pārsteidza Interneta lietotājus.

Lai laicīgi pabeigtu darbus, ķīniešiem bija nepieciešami vairāk nekā 1000 cilvēku un aptuveni 20 celtniecības tehnikas vienību.

Dzelzceļa darbinieki labi apzinājās, ka pirms Ķīnas Jaunā gada svētkiem, kuri tiek svinēti februārī, jebkāda aizkavēšanās simtiem tūkstošiem pasažieru pārvērsies neērtībās un milzu izdevumos. Turklāt, aizkavēšanās draudēja ietekmēt arī kaimiņu dzelzceļu maģistrāles. Tas arī noteica termiņu, kurš daudziem varētu likties neizpildāms.

Ziņu lente
0