Video

Ar cerību uz skaistām uzvarām: Putins deva startu Universiādei Krasnojarskā

Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
"Ar tradicionālu Krievijas viesmīlību, ar atvērtu sirdi": Krievijas prezidents Vladimirs Putins atklāja vispasaules ziemas Universiādi Krasnojarskā.

Divdesmit devītās vispasaules ziemas Universiādes atklāšanas ceremonijā sporta kompleksā "Platinum-arena" Krasnojarskā Krievijas prezidents Vladimirs Putins novēlēja sportistiem veiksmi, pārliecinošas un spilgtas uzvaras.

Putins pauda pārliecību par to, ka Universiāde nesīs vislabestīgākos, visneaizmirstamākos iespaidus un kļūs par spilgtu lappusi sporta vēsturē, līdzīgi iepriekšējiem šāda veida liela mēroga pasākumiem, kuri notikuši KF teritorijā.

"Savus visus mēs vienmēr sagaidām krievu stilā laipni, ar tradicionālo Krievijas viesmīlību, ar atvērtu sirdi, un patieso esam pateicīgi jums – sportistiem, treneru štābiem, federācijām – par kopīgu uzticību sporta ideāliem, par gatavību sekot tā labākajām tradīcijām," paziņoja prezidents.

Vispasaules ziemas Universiāde norisināsies Krasnojarskā no 2. līdz 12. martam. Kopā tiks izspēlēti 76 godalgu komplekti 11 sporta veidos. Krievijas vēsturē pirmo ziemas Studentu spēļu sarīkošanai tika uzcelti 34 sporta, transporta un medicīnas infrastruktūras objekti.

Ziņu lente
0