Bild: Krievijas veikals Vācijā radījis nebijušu ažiotāžu

© Foto : pixabayТележка в супермаркете
Тележка в супермаркете - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Veikalam, kas pārsvarā pārdod preces no Austrumeiropas, izdevies veiksmīgi konkurēt ar populāriem vācu tirdzniecības tīkliem.

RĪGA, 10. februāris — Sputnik. Lielveikals Leipcigā, ko atvērusi Krievijas kompānija, radījis ažiotāžu vietējo iedzīvotāju vidū, vēsta RIA Novosti, atsaucoties uz vācu medijiem.

Citu starpā izdevums Bild pavēstīja, ka veikals Mere vēris durvis tikai pagājušajā nedēļā, taču bijis spiests apturēt darbību, jo apmeklētāji izpirkuši visas preces vairākās kategorijās, piemēram, desas un saldētu gaļu.

Центр отдыха Lido на улице Краста - Sputnik Latvija
Restorānu ēdieni par zemām cenām: Latvijā sāks darbu jauna mobilā lietotne

"Mēs vienkārši negaidījām tik milzīgu cilvēku pieplūdumu. Daudzas preces ir izpārdotas," – izdevumam pastāstīja veikala pārstāve.

Savukārt Merkur atklāja, ka veikalam, kas pārsvarā pārdod preces no Austrumeiropas, izdevies veiksmīgi konkurēt ar populāriem vācu tirdzniecības tīkliem. Taču, ņemot vērā lielveikala preču vērā ņemamo pieprasījumu, būs nepieciešams laiks, lai sakārtotu piegādes.

"Pensionāri ir laimīgi. Beidzot viņu apkaimē no jauna ir pārtikas produktu tirgus," – pastāstīja Focus.

Pie tam, saskaņā ar žurnāla datiem, sastrēgumstundā pircēju skaits bija tik liels, ka rindā pie kases nācies stāvēt vairāk nekā stundu. Daži tuvējo pilsētu iedzīvotāji speciāli apmeklēja veikalu, lai iepirktu preces trim mēnešiem uz priekšu.

Focus piezīmēja, ka, neskatoties uz lielveikala popularitāti, eksperti apšauba tā tālākos panākumus, jo cenu politika būtiski ierobežo sortimentu.

Ziņu lente
0