Kas varētu kļūt par Meganas Mārklas un prinča Harija pirmdzimtā krustvecākiem?

© REUTERS/Mark BlinchПринц Великобритании Гарри с подругой Меган Маркл
Принц Великобритании Гарри с подругой Меган Маркл - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Acīmredzamo krustvecāku kandidātu vidū nav nedz aktiera Džordža Klūnija, nedz Harija brāļa – prinča Viljama.

RĪGA, 7. janvāris – Sputnik. Kamēr Saseksas hercogiene turpina palielināt sabiedrības interesi par savu grūtniecību, bukmeikeri sākuši pieņemt likmes tam, kas tad kļūs par Mārklas un prinča Harija pirmdzimtā bērna krustvecākiem, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Tā, piemēram, par acīmredzamāko krusttēva pretendentu bukmeikeri sauc Harija labāko draugu Čārliju van Štaubenzu. Taču par krustmāti varētu kļūt Mārklas tuvākā draudzene – Kanādas vadošā stiliste Džesika Malruni.

Шахматы - Sputnik Latvija
Zilās asinis: kur meklēt īstu princi?

Jāsaka, ka par krustmātes kandidāti tāpat absolūti nopietni tiek izskatīta princese Eižēnija un tenisiste Serena Viljamsa.

Kā iespējamo krusttēvu bieži sauc arī senu Harija draugu oficieri Marku Dajeru, kuru nelabvēļi dēvē pat par prinča "īsto tēvu" – ārējā izskata līdzības dēļ. Vai tas tā ir vai nav, bet Harijs un Dajers patiešām ir ļoti tuvi.

Iespējams, par krusttēvu varētu kļūt arī Toms Inskips – Harija draugs kopš studiju laikiem. Viņi joprojām uztur sakarus.

Krustvecāku pretendentu vidū nav nedz aktiera Džordža Klūnija, kurš ir tuvs Mārklai un Harijam. Tāpat nav arī prinča Viljama un viņa sievas Keitas Midltones – taču, saskaņā ar britu tradīciju, tik tuvi radinieki reti piedalās viens otra bērnu kristībās.

Ziņu lente
0