Maradona izrakstīts no klīnikas

© Sputnik / Дмитрий ДубинскийДиего Марадона в Москве
Диего Марадона в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Bolīvijas prezidents Evo Moraless nosūtīja "brāļa apskāvienus" pasaules sporta leģendai, novēlot Djego Maradonam drīzu atgriešanos pie trenera pienākumiem.

RĪGA, 5. janvāris – Sputnik. Kādreizējā futbola zvaigzne Djego Maradona iznācis no slimnīcas pēc tam, kad viņam tika diagnosticēta un ārstēta kuņģa asiņošana, vēsta Sputnik Baltkrievija, atsaucoties uz Argentīnas aģentūru Telam.

Kā vēsta aģentūra, Maradona, kurš vada Meksikas klubu "Dorados de Sinaloa", izgāja plānveida medicīnisko apskati pirms brauciena uz Meksiku, kurp viņš grasījās doties, lai turpinātu darbu ar klubu. Ārsti atklāja argentīnietim asiņošanu kuņģī.

Leģendārais argentīniešu futbolists Djego Maradona - Sputnik Latvija
Maradona atzinis – viņam patīk Putins

Bijušā Argentīnas futbola izlases uzbrucēja meita vēlāk paziņoja, ka ar viņu tagad viss ir kārtībā, drīz viņš būs mājās.

Tikmēr Bolīvijas prezidents Evo Moraless nosūtīja "brāļa apskāvienus" pasaules sporta leģendai, novēlot Djego Maradonam drīzu atgriešanos pie trenera pienākumiem.

Atgādināsim, ka Moraless un Maradona kopā spēlēja futbolu labdarības biedru mača laikā pirms dažiem gadiem, lai savāktu līdzekļus ēdiena iegādei plūdos cietušajiem bolīviešiem.

Bolīvijas prezidenta Twitter paziņojumā teikts: "Mēs sveicam brāli Djego Maradonu, kurš izrakstījies pēc medicīniskās izmeklēšanas Argentīnā. Mēs esam pārliecināti, ka viņš izies spēcīgāks, lai atjaunotu darbu "Dorados de Sinaloa". Brāļa apskāvieni no Bolīvijas."

Ziņu lente
0