Nosauktas visvairāk gaidītās 2019. gada automašīnas

© Sputnik / Sergey MelkonovHyundai Ioniq – первый гибридный автомобиль Hyundai Motor Company, сочетающий элементы как гибридного (Plug-in), так и электромобиля
Hyundai Ioniq – первый гибридный автомобиль Hyundai Motor Company, сочетающий элементы как гибридного (Plug-in), так и электромобиля - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
No BMW automīļotāji gaida jauno sedanu 3 Series, Coupe 8 Series un un vaļējo Z4.

RĪGA, 1. janvāris — Sputnik. Portāls Business Insider nosaucis automašīnu modeļus, ko cienītāji visvairāk gaida 2019. gadā.

Sarakstā iekļautas 40 vieglās automašīnas, kravas auto un apvidus mašīnas, vēsta RIA Novosti.

Автомобили - Sputnik Latvija
Dienvidkoreja iekarojusi Latviju: nosauktas gada labāko automašīnu markas

2019. gadā Audi laidīs klajā atjaunoto sedanu līniju, kurā iekļauti tādi modeļi, kā A6, А7 un А8. Turklāt kompānija sāks tirgot arī atjaunoto apvidus automašīnu Q8, un elektroauto E-Tron.

No BMW automīļotāji gaida jauno sedanu 3 Series, Coupe 8 Series un un vaļējo Z4. Šogad tirgū parādīsies jaunās paaudzes apvidus automašīnas X5 un flagmanis X7.

Kompaktais krosovers XT4 papildinās Cadillac modeļu rindu. Savukārt Honda izlaidīs tirgū krosoveru Passport.

Būs pieejami arī Hyundai jaunumi – krosoveri Nexo ar ūdeņraža degvielu un astoņvietīgais Palisade, kā arī apvidus auto Santa Fe.

Turklāt 2019. gadā parādīsies arī apvidus mašīna Land Rover Defender un otrās paaudzes krosovers Range Rover Evoque.

Lincoln laidīs klajā sedanu Continental, apvidus automašīnu Aviator un krosoveru Nautilus. Mercedes-Benz – jauno A klases sedans, sporta automašīnu AMG GT, jaunās paaudzes apvidus automašīnu GLE, elektroauto EQC un atjaunoto versiju G-Wagon. Porsche – trešās paaudzes Cayenne, 911 modeļa astotās paaudzes auto un elektrisko sedanu Taycan.

Automašīnas. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Latvija sašutusi par bagātās Eiropas "atmestajām" lietotajām automašīnām

Pēc astoņu gadu pārtraukuma tirgū atkal nonāks pikaps Ranger no kompānijas Ford. Savukārt autosalonu izstādes telpās beidzot parādīsies Jeep Gladiator. 2019. gadā gaidāma arī sedana Kia K900 debija.

Automīļotājiem radīsies iespēja iegādāties arī premium klases krosoveru Lamborghini Urus, kompakto Lexus UX, superkāra 720S jauno versiju no McLaren, pikapu Ram 1500, jauno Cullinan no Rolls-Royce, Model Y no Tesla, Toyota Supra, Volkswagen Arteon un universālo auto Volvo V60.

Ziņu lente
0