Pētījums parādījis, par ko sapņo cilvēki Krievijā Kremļa kurantu pavadījumā

© Sputnik / Iliya Pitalev / Pāriet pie mediju bankasЕлочная игрушка на Новогодней ёлке на Соборной площади Кремля в Москве
Елочная игрушка на Новогодней ёлке на Соборной площади Кремля в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pētījuma rezultāti liecina, ka lielākā daļa aptaujāto Krievijas iedzīvotāju novēl veselību sev un saviem tuviniekiem.

RĪGA, 31. decembris - Sputnik. Sievietes Jaungada naktī visbiežāk sapņo par veselību, laimi un mīlestību, bet vīrieši – par labklājību un pārliecību par rītdienu. Par to liecina aptaujas rezultāti, ko organizēja augsti apmaksāta darba meklējumu serviss SuperJob, vēsta RIA Novosti.

Jaungada priekšvakarā uzņēmums aptaujāja iedzīvotājus, kuri meklē darbu, un pavaicāja, par ko viņi sapņo Kremļa kurantu skaņās.

Благотворительный домик Laima - Sputnik Latvija
Sapņi piepildās: labdarības namiņš "Laima" palīdzējis 1500 bērniem

Pētījuma rezultāti liecina, ka lielākā daļa aptaujāto Krievijas iedzīvotāju novēl veselību sev un saviem tuviniekiem, - šis vēlējums ir gandrīs trīskārt populārāks nekā sapņi par bagātību. Veselību sev un tuviniekiem vēl 30% aptaujāto, bet vēlmi par lielu naudu Jaungada naktī paudīs 11%, savukārt laimi un mieru visā pasaulē – pa 9%.

Par labklājību visos tās aspektos sapņo 6% aptaujāto, 5% iedzīvotāju ilgojas pēc stabilitātes dzīvē, bēl 4% lūgs liktenim mīlestību, tikpat daudzi sapņo par savu personīgo mājokli. 3% pētījuma dalībnieku atklāja, ka ilgojas izveidot ģimeni, vēl 3% - laist pasaulē bērniņu.

Pētījums liecina, ka sievietes Jaungada naktī visbiežāk sapņo par veselību (32%), laimi (11%), mīlestību un kāzām (pa 5%), kā arī par nekustamajiem īpašumiem (5%) un ceļojumiem (4%). Savukārt vīrieši biežāk sapņo nopelnīt vairāk naudas (11%), mieru, vēlas, lai nebūtu kara (9%), ilgojas pēc labklājības (6%), stabilitātes un pārliecības par nākotni (5%).

Aptauja notika laikā no 5. līdz 7. decembrim 291 apdzīvotajā vietā Krievijā. Pētījumā piedalījās 1000 respondenti – Krievijas ekonomiski aktīvie iedzīvotāji vecumā no 18 gadiem.

Ziņu lente
0