Sagaidīt Jauno gadu Maskavā izmaksās trīs reizes lētāk nekā Kairā

© AP Photo / Alexander ZemlianichenkoРождественская ель на Красной площади в Москве
Рождественская ель на Красной площади в Москве  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pētījumā piedalījās tikai viesnīcās, kas atrodas pilsētu centrā ar vismaz trim zvaigznēm un pozitīvu reitinga līmeni pēc lietotāju atsauksmēm.

RĪGA, 31. decembris — Sputnik. Saskaņā ar 50 pasaules pilsētu cenu reitinga datiem, sagaidīt Jauno 2019. gadu Maskavā ir trīs reizes lētāk nekā Kairā, vēsta ATOR.

Servisa cheaphotels.org analītiķi ir izpētījuši rezervācijai pieejamo divvietīgo numuru minimālās cenas tūrisma pilsētu viesnīcās no 2018. gada 30. decembra līdz 2019. gada 2. janvārim un noskaidrojuši, ka augstākās minimālās cenas ir Miami Beach (ASV) – 281 dolārs par diennakti divvietīgā numurā. Otrajā vietā ierindojās Sidneja (Austrālija) – 274 dolāri, trešajā – Dubaija (AAE) – 272 dolāri.

Страны мира. Турция - Sputnik Latvija
Cik jaunajā gadā tūristiem izmaksās drošība Turcijā

Piecinieku slēdz Jaunā Orleāna (ASV) un Riodežaneiro (Brazīlija). Maskava ieņem 37. vietu ar rādītāju 65 dolāri, kas ir trīs reizes lētāk nekā, piemēram, Kairas numura minimālā vērtība (astotā vieta - 196 dolāri).

Tiek atzīmēts, ka pētījumā piedalījās tikai viesnīcas, kas atrodas pilsētu centrā ar ne mazāk kā trim zvaigznēm (vai četrām zvaigznēm – Hanojai, Mumbajai, Bangkokai un Āfrikas un Latīņamerikas pilsētām), ar pozitīvu reitinga līmeni pēc lietotāju atsauksmēm. Visas cenas ir norādītas ASV dolāros par diennakti divvietīgā numurā.

Ziņu lente
0