Astrologi nosaukuši veiksmīgākās Zodiaka zīmes 2019. gadā

© Foto : ESOСнимок туманности "Кошачья Лапа" и "Омар", сделанный на широкоугольном телескопе, входящем в комплекс VLT
Снимок туманности Кошачья Лапа и Омар, сделанный на широкоугольном телескопе, входящем в комплекс VLT - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Zodiaka uguns zīmēm 2019. gads būs veiksmīgākais.

RĪGA, 31. decembris – Sputnik. Zodiaka uguns zīmes – Auni, Lauvas un Strēlnieki – būs veiksmīgākās 2019. gadā, pastāstīja RIA Novosti aptaujātie astrologi.

"Visvairāk veiksies Strēlniekiem un Lauvām. Šeit par iemeslu kalpo Strēlnieka Jupiters, taču Lauvām veiksme tiks vasarā, augustā, Strēlniekiem – jau janvārī. Principā, tas pats Jupiters nesīs veiksmi arī Auniem janvārī un februārī," – atklāja astrologs Pāvels Čudinovs.

Šīm zīmēm veiksies visos darbos, it sevišķi karjeras un finanšu jautājumos, savukārt piebilda astroloģe Lilija Ļubimova. Viņa pastāstīja, ka veiksme gaidāma arī Svariem un Ūdensvīram.

"Vēl divas būs tādas pietiekami veiksmīgas zīmes, taču citādāk – viņiem ir ļoti svarīgi nepalaist garām veiksmi, jāvēro likteņa zīmes, jo viņiem var būt laimīgas iespējas, veiksmīgas notikumu sakritības, kaut kādi negaidīti piedāvājumi – tie ir Svari un Ūdensvīrs," – paskaidroja Ļubimova.

Astroloģe norādīja, ka Vēršiem un Vēžiem gads būs mierīgs, "kaut kādu īpaši košu perspektīvu, kā, piemēram, uguns zīmēm, nebūs".

Jauns dzīves cikls sāksies zemes zīmju pārstāvjiem, tostarp Mežāžiem, pastāstīja astrologi.

"Mežāži atrodas uz lielu pārmaiņu robežas savā dzīvē, taču šī robeža ilgs divus gadus, tātad Mežāžiem tuvāko viena vai divu gadu laikā gaidāmas būtiskas dzīves apstākļu izmaiņas. Šis process pilnībā izmainīs viņu dzīvi, jābūt uzmanīgiem un pacietīgiem," – paskaidroja Čudinovs.

Ļubimova piebilda, ka Mežāžiem jābūt uzmanīgākiem darba lietās. Ja viņi plāno ieņemt kaut kādus amatus, "par to ir mazāk jāstāsta, viņus var pastumt malā".

Tāpat viņa norādīja, ka uzmanīgiem jābūt Jaunavām, Zivīm un Dvīņiem, jo gads viņiem būs pietiekami sarežģīts.

"Šo zīmju pārstāvjiem jābūt uzmanīgākiem, jo viņiem var sākties, <…) kā mēs sakām, negatīva dzīves līnija, viņiem vairāk jāseko līdzi veselībai. Viņiem mazāk jāiesaistās dažādās konfrontācijās, iepriekš jāgatavo nepieciešamās atskaites, jābūt uzmanīgākiem ar visādām tieslietām, jāapmaksā sodi," – teica aģentūras sarunas biedrene.

Ziņu lente
0