Lietuvas deputāte paudusi sašutumu par RT Jaungada dāvanu

© Sputnik / Илья Питалев / Pāriet pie mediju bankasОфис телеканала RT в Москве
Офис телеканала RT в Москве - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Baltijas republikā reaģēja uz medijos parādījušos informāciju par telekanāla ēdamajiem suvenīriem.

RĪGA, 29. decembris – Sputnik. Lietuvas Seima deputāte, konservatore Rasa Juknevičiene komentēja informāciju par Jaungada dāvanām šokolādes Solsberijas katedrāles veidā, kuras sagatavojis telekanāls RT, vēsta Sputnik Lietuva.

Savā Facebook  lapā viņa nosaukusi šādu suvenīru par "cinisma kalngalu".

Juknevičiene sastāv partijā "Tēvzemes Savienība – Lietuvas Kristīgie demokrāti", kura ir pazīstama ar saviem rusofobiskajiem izteicieniem un apvainojumiem valdošajai partijai "Lietuvas Zemnieku un zaļo savienība" par "sakariem ar Kremli". Pati parlamentāriete vairākkārt aicinājusi Lietuvas politiķus attiekties no biznesa Krievijā un piedalījās projektos, kuri pieprasīja iznīcināt "padomju okupācijas mantojumu" Lietuvā.

Новогоднее вмешательство в Белом доме: что RT подарил Трампу на Рождество - Sputnik Latvija
Video
Ziemassvētku iejaukšanās: ko kanāls RT uzdāvināja Trampam svētkos

Telekanāls RT sagatavojis Jaunajam gadam dāvanas šokolādes Solsberijas katedrāles veidā.

Ēdamo suvenīru saņēmēju vidū izrādījās telekanāla "Doždj" redakcija, kurš veltījis tam atsevišķu sižetu. Telekanāla izpildproducente Svetlana Guļajeva publicēja šokolādes katedrāles fotogrāfiju Facebook ar jautājumu: "Vai būtu jāēd?"

"Doždj", dzīvojiet ilgi, šokolādes daudz neēdiet – tas ir kaitīgi," komentēja žurnālistu reakciju Informācijas aģentūras Sputnik un telekanāla RT galvenā redaktore Margarita Simonjana savā Twitter.

Ziņu lente
0