Dāvanas un labi darbi: atklāts labdarības tirdziņš Rīgas domē

© Sputnik / Sergey MelkonovПоделки от Рижского международного женского клуба на Благотворительной ярмарке
Поделки от Рижского международного женского клуба на Благотворительной ярмарке - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Unikālas Ziemassvētku dāvanas, gardumi no dažādām pasaules malām, vairāk nekā trīsdesmit valstu vēstniecību stendi, aizraujošas loterijas un svētku atmosfēra gaida ikgadējā Ziemassvētku gadatirgus apmeklētājus Rīgas domē.

RĪGA, 1. decembris — Sputnik. Starptautiskais sieviešu klubs Rīgā aicina visus interesentus apmeklēt labdarības Ziemassvētku tirdziņu, kas ik gadus norit Rīgas domē.

Šogad tirdziņš darbosies 1. decembrī no pl. 11:00 līdz 16:00.

Apmeklētāji varēs iegādāties unikālas Ziemassvētku dāvanas un nogaršot dažādu pasaules tautu ēdienus. Programmā – izsoles un spēles, bet svētku atmosfēru palīdzēs izjust bērnu koris, kas izpildīs Ziemassvētku dziesmas.

Šeit būs arī Krievijas vēstniecības stends – pirmajā stāvā pie strūklakas. Pērn stendā tika piedāvāti ne tikai dažādi gardumi, bet arī skaisti suvenīri, piemēram, matrjoškas un Pavlovo-Posadas lakati.

Viena no apmeklētāju iemīļotām izklaidēm – loterija, kurā, iegādājoties biļeti par pieciem eiro, noteikti saņemsiet kādu balvu. Loterija atrodama ar norādes Tombola palīdzību pirmajā stāvā, zāles tālākajā stūrī kreisajā pusē.

Благотворительный домик Laima - Sputnik Latvija
Vieta, kur dzīvo bērnu sapņi: arī šogad durvis vaļā ver labdarības namiņš "Laima"

Tirdziņu tradicionāli atbalsta desmitiem vēstniecību Rīgā, tāpēc pasākums vienmēr izdodas ļoti spilgts un daudzveidīgs.

Tirdziņu atbalsta arī desmitiem uzņēmumu no Latvijas, kas ziedo dažādas preces, sertifikātus ceļojumiem un meistarklasēm, izmeklētus ēdienus un dzērienus.

Visu nopelnīto naudu Starptautiskais sieviešu klubs sadalīs starp dažādām labdarības organizācijām Latvijā, - ar daudziem to starpā klubs sadarbojas jau vairākus gadus, palīdz mazturīgām ģimenēm un slimiem bērniem.

Ziņu lente
0