Pat studentam pa kabatai: McDonald’s prezentē Jūrmalas šefpavāra burgerus

© Пресс-фото / McDonald’s Latvia Ассортимент McDonald’s пополнился двумя гурмэ-бургерами Maestro
Ассортимент McDonald’s пополнился двумя гурмэ-бургерами Maestro - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pateicoties McDonald’s sadarbībai ar moderno latviešu šefpavāru, amerikāņu ātrās ēdināšanas tīklā parādījās luksus klases burgeri, kuri ir pieejami ikvienam.

RĪGA, 25. novembris – Sputnik, Simona Aleksejeva. Visi jau sen ir pieraduši pie savstarpējiem projektiem jebkādās nozarēs, izņemot sabiedrisko ēdināšanu. Pirmo sadarbību vilni 2000. gadā sacēla ierīču un sadzīves tehnikas ražotāji. Vēl nav zudušas atmiņas par to, kā 2006. gadā Motorolla laida klajā telefona modeli, kuru rotāja Dolce&Gabbana logotips, LG pastiprināja savas pozīcijas ar mobilo telefonu Prada, savukārt 2007. gadā Samsung prezentēja sadarbības rezultātus ar itāļu elegances karali Giorgio Armani.

© Пресс-фото / McDonald’s Latvia Gastronomiskās sadarbības prezentācija pop-up restorānā "Divi burgeri"
Pat studentam pa kabatai: McDonald’s prezentē Jūrmalas šefpavāra burgerus - Sputnik Latvija
Gastronomiskās sadarbības prezentācija pop-up restorānā "Divi burgeri"

Paralēli aktivizējās ātrās modes zīmoli. Spāņu Mango iesaistīja kolekciju veidošanā Penelopi un Moniku Krūzu, savukārt zviedru gigants H&M pa šiem gadiem pieradināja klientus pie rudens kolekciju izlaišanas, kuras tika izstrādātas sadarbībā ar kādu spožu luksus klases spēlētāju.

Divi Latvijas burgeri

Amerikāņu ātrās ēdināšanas restorānu tīkls McDonald’s izdarīja likmi uz gourme hamburgeriem, uzaicinot sadarboties Lauri Aleksejevu, īstu kulinārijas guru un prestižā Jūrmalas restorāna "36. līnija" šefpavāru.

© Пресс-фото / McDonald’s Latvia Lauris Aleksejevs un McDonald`s komanda burgeru prezentācijā
Pat studentam pa kabatai: McDonald’s prezentē Jūrmalas šefpavāra burgerus - Sputnik Latvija
Lauris Aleksejevs un McDonald`s komanda burgeru prezentācijā

Pavārs ilgi eksperimentēja ar garšu kombinācijām un produktiem, beidzot prezentējot divus jaunus burgerus Maestro – viens ar maltās liellopu gaļas kotleti, savukārt otrs – ar vistas krūtiņu. Visi ingredienti šiem meistardarbiem – maizes bulciņas ar sezamu, dārzeņu maisījums un mērcē ir no īpašas McDonald’s gourme līnijas (izrādās, ir pat tāda).

Maestro Burgeri pēc Laura Aleksejeva receptēm nonāca pārdošanā 21. novembrī un paliks McDonald’s ēdienkartē līdz pavasarim.

© Пресс-фото / McDonald’s Latvia Jūrmalas restorāna "36. līnija" šefpavārs Lauris Aleksejevs
Pat studentam pa kabatai: McDonald’s prezentē Jūrmalas šefpavāra burgerus - Sputnik Latvija
Jūrmalas restorāna "36. līnija" šefpavārs Lauris Aleksejevs

Laiks rādīs, vai šī sadarbība būs vienreizējs projekts vai arī dos startu jaunu eksperimentu virknei. Taču aprēķins ir pareizs – ne katrs var atļauties pavakariņot glaunajā Jūrmalas restorānā, savukārt nobaudīt gourme burgeri no slavenā pavāra pat studentam ir pa kabatai.

Ziņu lente
0