Nākamnedēļ noritēs "Melnā piektdiena"

© REUTERS / Andrew KellyPircēji ar Melnās dienas pirkumiem kādā ASV tirdzniecības centrā. Foto no arhīva
Pircēji ar Melnās dienas pirkumiem kādā ASV tirdzniecības centrā. Foto no arhīva - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Šī gada vērienīgākā un gaidītākā izpārdošana paredzēta 23. novembrī.

RĪGA, 17. novembris – Sputnik. Grandiozā izpārdošana "Melnā piektdiena 2018" šogad notiks 23. novembrī. Šajā dienā visiem parādīsies iespēja iegādāties preces ar patīkamām atlaidēm ne vien pilsētas tirdzniecības centros, bet arī Internetā, vēsta Sputnik Baltkrievija.

Šim notikumam ieteikts gatavoties savlaicīgi: izpētiet veikalu katalogus, sastādiet pirkumu "vēlmju sarakstu" – lai nepalaistu garām savu iespēju. Šajā laikā aktivizējas lielākā daļa "šopoholiķu" un iztukšo gan veikalu letes, gan Interneta veikalu noliktavas.

Melnā piektdiena: galvenā šopoholiķa diena - Sputnik Latvija
Video
"Melnā piektdiena": galvenā šopoholiķa diena

Saskaņā ar statistiku, "Melnajā piektdienā" patērētāji visbiežāk pērk elektrotehniku, drēbes un apavus. Apģērbu veikali nosaka 50-70% atlaides, pārējie – ne vairāk par 30%. Turklāt veikali paši var noteikt akcijas norises laiku – no vienas dienas līdz vairākām.

Nevajag meklēt slēpto nozīmi un viltību šajā akcijā: jūs negrasās apšmaukt. Veikaliem un zīmoliem pastāv dabiska nepieciešamība noliktavu atbrīvošanā priekš jaunām kolekcijām un precēm. Viens no izpārdošanas mērķiem ir tirgus iekarošana un potenciālo klientu piesaistīšana. Tāpēc veikali pastāvīgi atgādina par gaidāmo notikumu – ar informatīvām vēstulēm un reklāmu. Tas padara izpārdošanu par godīgu un caurspīdīgu spēli.

Daudziem "Melnā piektdiena" kļuvusi par vienu no mīļākajām izpārdošanām. Saskaņā ar speciālistu prognozēm, šogad pircēju skaits veikalos ievērojami pieaugs – it sevišķi salīdzinot ar iepriekšējo gadu skaitļiem.

Izpārdošanu favorīti joprojām ir un paliek Interneta platformas: AliExpress, Alibaba, Lamoda, Wildberries, 21Vek un citas.

Ziņu lente
0