Vilsons par darbu Latvijas seriālos: nav laika smērēties par 100 eiro

© Фото предоставлено PR-службой НТВMārtiņš Vilsons
Mārtiņš Vilsons  - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Mārtiņš Vilsons Latvijā iestudē izrādes un dažkārt filmējas kino, taču skraidīt seriālos par 100 eiro dienā uzskata par pazemojošu.

RĪGA, 9. novembris – Sputnik. Slavenais Latvijas aktieris Mārtiņš Vilsons intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" pastāstīja, kādēļ nefilmējas Latvijas televīzijas seriālos, un lielākoties strādā Krievijā, raksta Neatkarīgā Rīta Avīze.

Актер Ивар Калныньш - Sputnik Latvija
Ivars Kalniņš nejūt negatīvu attieksmi Latvijā par to, ka strādā Krievijā

Vilsona jaunākais darbs Latvijas kino ir režisora Dzintara Dreiberga filma "Dvēseļu putenis". Vilsons šajā slavenā latviešu rakstnieka Aleksandra Grīna romāna ekranizācijā par Pirmo pasaules karu atveido galvenā varoņa tēva lomu. Pirmizrāde paredzēta 2019. gada novembrī.

Tāpat Vilsons kopā ar savu sievu Zani izveidojis producentu kompāniju Vilsons Production, kura tieši šodien, 9. novembrī, Rīgas krievu teātra mazajā zālē prezentēs izrādi "Kļov". Par Vilsona partneri uz skatuves kļūs cits slavens Latvijas aktieris Arnis Līcītis.

Latvijas seriālos Vilsons atsakās strādāt.

"Man nav laika ķēpāties un skriet par kapeikām. Mani ir izlutinājuši... Labāk vispār nesaņemu neko, nevis 100 eiro par filmēšanas dienu, jo tas mani pazemo. Nākamgad braukšu atkal uz Krieviju pastrādāt," - atzinās artists.

Iepriekš aktieris jau pauda viedokli par darbu Latvijā. Pēc viņa sacītā, pirmām kārtām viņš ir aktieris, savukārt Krievijā kino industrija ir daudz vairāk attīstīta, tur viņam piedāvā labas lomas. "Ko ta' Latvijā gaidīt, kad kāds man kādas muļķības piedāvās? Es taču esmu aktieris…" pateica Vilsons.

Ziņu lente
0