Rīgā atvērs lielāko Apple produkcijas veikalu Baltijas valstīs

© Sputnik / Наталья Селиверстова / Pāriet pie mediju bankasApple logo
Apple logo - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Vidēji firmas veikalu iStyle klienti Rīgā nopērk 250 iPhone viedtālruņus mēnesī.

RĪGA, 9. novembris – Sputnik. Tieši pirms gada Latvijas tirgū ienāca lielākais Apple produkcijas izplatītājs Centrāleiropā un Austrumeiropā iStyle, raksta skaties.lv.

Darbības pirmajā gadā izdevies panākt vairāk nekā 2,5 miljonu apgrozījumu, un tagad uzņēmums plāno paplašināties un atvērt Rīgā trešo veikalu, pastāstīja iStyle pārstāve Agita Salmiņa.

Новые iPhone: суперпроцессор и две сим-карты - Sputnik Latvija
Video
Superprocesors un divas SIM kartes: Apple parādīja jaunos iPhone modeļus

Tas būs lielākais Apple produkcijas veikals Baltijas valstīs, kurš atradīsies tirdzniecības un izstāžu centrā Akropole, tā platība sastādīs trīssimt kvadrātmetru.

Paredzēts, ka veikala lielāko daļu – 226 kvadrātmetrus – aizņems "showroom", kur klientiem būs iespēja iepazīties ar jaunākajām Apple ierīcēm un piedalīties speciālos pasākumos un semināros par kompānijas produktiem.

Kā stāsta iStyle Pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Latvijā Ludmila Kaļiņina, pirmajā darbības gadā Latvijā vidēji mēnesī tika pārdoti 250 iPhone viedtālruņi, simts Mac klēpjdatori, piecdesmit iPad planšetes un citas iekārtas. Katru mēnesi veikalu apmeklēja piecpadsmit tūkstoši apmeklētāju.

"Latvijā vērojam samērā strauju izaugsmi un novērtējam šī reģiona potenciālu, tāpēc tika pieņemts lēmums atvērt jau trešo zīmola veikalu Rīgā," - norādīja Kaļiņina.

Kā jau stāstīja Sputnik Latvija, tirdzniecības centra Akropole atklāšana kļūs par vienu no 2019. gada nozīmīgākajiem notikumiem Latvijas mazumtirdzniecībā.

Ziņu lente
0