ASV trīs draugi nolēma kļūt par "draudzenēm"

© Foto : pixabayДевушки в уборной
Девушки в уборной - Sputnik Latvija
Sekot līdzi rakstam
НовостиTelegram
Pusaudži lūdz viņus saukt par Liliju, Fianu un Zuriju.

RĪGA, 1. novembris – Sputnik. Trīs vienpadsmit gadus veci amerikāņu draugi pieņēmuši savstarpēju lēmumu mainīt dzimumu, vēsta RIA Novosti ar atsauci uz Daily Mail.

Zēniem tika diagnosticēta dzimuma disforija – stāvoklis, kurā cilvēks nevar pieņemt savu vīrieša vai sievietes dzimuma statusu. Pusaudži lūdz viņus saukt par Liliju, Fianu un Zuriju.

žurnālistiem pastāstīja zēnu vecāki, viņu bērni atteicās pieņemt savu dzimumu no agras bērnības. Viņiem nepatika zēnu rotaļlietas un maskarāžu tērpi, toties priecēja lelles un meiteņu apģērbs.

Американский предприниматель и филантроп Джордж Сорос - Sputnik Latvija
Viedoklis
Kā Džordžs Soross mēģina mainīt pasauli

Saskaņā ar Fianes vārdiem viņa jūt, ka viņai esot "meitenes smadzenes, meitenes sirds, meiteņu rotaļlietas". Lilija jau astoņu gadu vecumā palūdza vecākiem nesaukt vairs viņu par Džeku. Zurijas vecāki saprata, ka viņu bērns nejoko par savu nespēju pieņemt savu vīrieša dzimumu, kad atļāva viņai uzvilkt svārkus un ieraudzīja, cik viņa ir laimīga.

Lilijai, Fianai un Zurijai varēs veikt dzimuma maiņas operāciju tikai pēc 18 gadu vecuma sasniegšanas. Tiesības lietot speciālus preparātus viņas iegūs tikai 14 gados, taču Lilijas vecāki jau ir devuši atļauju hormonālās terapijas uzsākšanai.

Ziņu lente
0